Hrvat nakon debakla: 'Jako sam razočaran!'

Nakon poraza u 1. kolu ATP turnira u Pekingu od Rumunja Mariusa Copila, tek 221. igrača ATP ljestvice koji je za nastup dobio pozivnicu organizatora, Marin Čilić bio je, razumljivo, razočaran.

1.10.2012.
18:54
VOYO logo

Slavio je Copil rezultatom 3:6, 7:6(0), 6:4 i tako nanio najboljem hrvatskom tenisaču i prošlogodišnjem finalistu turnira u Pekingu neočekivani poraz.

Čilić je zabio 21 as, osvojio je 60% poena nakon svog servisa i spasio je sedam od 11 break-lopti Copila, ali sve je prikazano bilo premalo za Rumunja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam razočaran, jer se uvijek ovdje osjećam možda i najbolje u godini i jer ovdje uvjeti pristaju savršeno mojoj igri. Zaista sam tužan jer sam izgubio, ali moram gledati prema naprijed. Moram biti pozitivan za sljedeća tri turnira, pokušati igrati dobro i nadati se da ću dobiti svoju priliku dogodine", izjavio je Čilić, dok Copil nije skrivao radost:

"Ovo je zasigurno najveća pobjeda moje karijere. Prvi set nije bio dobar jer sam imao previše emocija zbog igranja na velikom terenu i mučio sam se s koncentracijom. Bio je to jedan od prvih mojih mečeva na tako velikom terenu. Želim zahvaliti organizatorima što su mi dali pozivnicu i nadam se da mogu pobijediti u još nekoliko mečeva i pokazati da sam ju zaslužio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo