DONNA VEKIĆ STIGLA U NEW YORK I OTKRILA ŠTO JU JE TAMO DOČEKALO: / 'Nikad u karijeri mi se ovo nije dogodilo'

Image
Foto: Profimedia

Donna je prošle godine bila u četvrtfinalu US Opena i nada se da će nešto slično ponoviti i ove godine. Na turniru nastupa zajedno s hrvatskim tenisačima Marinom Čilićem i Bornom Ćorićem

20.8.2020.
20:08
Profimedia
VOYO logo

Nakon što je otvorila svoju tenisku sezonu u Palermu Donna Vekić stigla je u New York, gdje će nastupiti na US Openu. Poznati Grand Slam održat će se u "balonu" od 31.8., a Donna se za RTL javila i otkrila kakvi su tamo uvjeti.

"Pa čim smo došli odmah smo svi testirani i dok ne dobiješ rezultate moraš ostati u sobi. Moji rezultati su stigli preko noći tako da nisam morala provesti previše vremena u sobi. Znači, prvi test čim smo došli, drugi test 48 sati nakon dolaska i onda svaka četiri dana", objasnila je Donna u razgovoru za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi nositelji na US Openu imaju i svoj apartman na stadionu. Tenisači i tenisačice tu u pratnji mogu imati samo jednu osobu, zadržavanja nema ni u svlačionicama i to nije sve. Od 1400 testova koji su napravljeni jedan je bio pozitivan.

"Svi su smješteni u jednom hotelu nekih sat vremena od kluba, što nije baš preblizu. Ne smijemo ići van iz hotela, moramo stalno nositi maske u hotelu, u klubu, tako da to su neke mjere i restrikcije. Pogotovo jer su svi putovali s različitih strana svijeta tako da je bilo za očekivati da će biti nekoliko pozitivnih slučajeva. Ali ionako svi drže neku distancu jedni od drugih. Ja imam samo par najboljih prijatelja s kojima se tu družim. I dalje to nije isto kao prije pogotovo dok ne dobiješ barem drugi negativni test", objasnila je Donna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ĐOKOVIĆ SE OTVORIO AMERIKANCIMA I PROGOVORIO O NESLAVNOM TURNIRU U ZADRU: /

'Ta situacija je bila poput lova na vještice'

Image
ĐOKOVIĆ SE OTVORIO AMERIKANCIMA I PROGOVORIO O NESLAVNOM TURNIRU U ZADRU: /

'Ta situacija je bila poput lova na vještice'

Nada se uspjehu

Donna je prošle godine bila u četvrtfinalu US Opena i nada se da će nešto slično ponoviti i ove godine. Na turniru nastupa zajedno s hrvatskim tenisačima Marinom Čilićem i Bornom Ćorićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je teško očekivati nešto nakon ovako duge pauze. U Palermu sam stvarno prvi meč odigrala dobro, drugi meč mi je već bilo teško zadržati konstantu od prvog meča. Pauza je stvarno bila duga, nikad u karijeri nisam imala tako dugu pauzu tako da mislim da je samo bitno ići meč po meč", rekla je Donna.

"Volim igrati na US Openu, tereni mi odgovaraju. Nadam se da barem mogu ponoviti taj rezultat, ako ne i bolje. Mislim da je svima nekakav cilj da samo izguramo ovu godinu, da probamo skupiti što više mečeva, što više turnira. Sve više ima i otkazivanja tako da - što više mečeva i turnira pa da možemo krenuti ispočetka sljedeće godine", zaključila je Vekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo