'PRIJATELJ ZA ŽIVOT' / Đoković prvi puta komentirao rastanak s Ivaniševićem: 'Došlo je do zasićenja'

Image
Foto: Profimedia

Srpski se tenisač medijima obratio nakon projekcije filma Legenda koji je posvećen hrvatskoj teniskoj legendi Nikoli Piliću

28.3.2024.
23:03
Profimedia
VOYO logo

Prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića nakon skoro šest godina odjeknulo je u svim medijima.

Image
EKSPRESNO /

Đoković pronašao zamjenu: Trenirat će ga veliki prijatelj Ivaniševića?

Image
EKSPRESNO /

Đoković pronašao zamjenu: Trenirat će ga veliki prijatelj Ivaniševića?

Naime, u srijedu je Đoković na svojem Instagram profilu službeno objavio prekid suradnje s hrvatskim trenerom, a srpski su mediji kasnije pisali kako je već pronašao zamjenu za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o Nenadu Zimonjiću srpskom tenisaču koji je ujedno i veliki prijatelj Gorana Ivaniševića.

Srpski se tenisač medijima obratio nakon projekcije filma Legenda koji je posvećen hrvatskoj teniskoj legendi Nikoli Piliću. Prvi je puta u javnosti prokomentirao rastanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Goran je, prije svega, prijatelj za života. Moj i moje obitelji. Netko tko mi je izuzetno drag. Time što smo okončali suradnju, ne znači da ćemo prestati biti prijatelji. Došlo je do točke zasićenja, osjetili smo da je vrijeme da se raziđemo nakon skoro šest godina suradnje gdje smo ispisali stranice povijesti našeg sporta. Prošli smo kroz sito i rešeto", rekao je Đoković pa dodao:

"Prošli smo mnoge trenutke koji nisu bili nimalo ugodni za nas. Usprkos svemu, bio je tu za mene. Najviše ću se sjećati tog ljudskog odnosa prema meni. I zbog tog odnosa je rezultat došao kao posljedica svega toga. Sve najljepše mu želim. Još nemam jasnu ideju tko bi ga mogao zamijeniti i hoće li to biti itko. Uvijek sam imao trenere uz sebe, pokušavam osjetiti što mi je točno potrebno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo