želi razmišljati samo o oi / Željko Babić: 'Grupa je dobra, ali križanje je teško i zahtjevno'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Izbornik Kauboja prokomentirao je skupinu koju je momčad dobila te naglasio kako mu se grupa čini dobra

23.6.2016.
16:50
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Željko Babić izjavio je nakon ždrijeba skupina za Svjetsko prvenstvo u Francuskoj 2017. (11 - 29. siječnja) da je "grupa dobra, ali da je iz njegovog kuta križanje teško".

Nije još vrijeme da razmišljamo o skupini i našim suparnicima. Bit će zanimljivo i teško, ali pred nama su Olimpijske igre i želimo razmišljati samo o njima Željko Babić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je smještena u skupinu C, s europskim prvakom Njemačkom, Bjelorusijom, Mađarskom, Čileom i Saudijskom Arabijom. Prve četiri reprezentacije izborit će plasman u nokaut fazu natjecanja, a suparnik u osmini finala će biti jedna od reprezentacija iz skupine D u kojoj se nalaze svjetski doprvak Katar, Danska, Švedska, Egipat, Bahrein i Argentina.

"Čini mi se da je grupa dobra, ali i da je križanje dosta teško i zahtjevno", rekao je Babić te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvenstvo će sigurno biti jako zanimljivo, kao i svako u zadnje vrijeme. Kao izbornik shvaćam to kao jedan veliki izazov."

Kako je do Svjetskog prvenstva u Francuskoj ostalo još više od pola godine, a pred hrvatskim rukometašima je nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, hrvatski izbornik je naglasio kako je koncentriran upravo na to natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije još vrijeme da razmišljamo o skupini i našim suparnicima. Bit će zanimljivo i teško, ali pred nama su Olimpijske igre i želimo razmišljati samo o njima", zaključio je izbornik Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo