GROZNA VIJEST ZA LINU ČERVARA: / S potpisa otpao još jedan igrač, Kauboji na Euro idu bez nove rukometne zvijezde

Image
Foto: Ludvig Thunman / Zuma Press / Profimedia

Nedavno je zbog ozljede s Eura otpao i Lovro Mihić

19.12.2019.
17:02
Ludvig Thunman / Zuma Press / Profimedia
VOYO logo

Hrvatski rukometni savez na svojim je stranicama objavio da je s popisa putnika na Europsko prvenstvo sljedeće godine otpao Fran Mileta.

Član Nexea Mileta je na priremama u Zagrebu doživio istu ozljedu kao i krilo poljske Wisle Lovro Mihić - distorziju gleżnja s posljedičnom rupturom prednjeg talofibularnog ligamenta i parcijalnom rupturom strażnjeg donjeg tibiofibularnog ligamenta i kalkaneofibularnog ligamenta. Magnetska snimka u klinici za Traumatologiju danas pokazala je da mladi Labinjanin mora propustiti europsku smotru, odnosno da ga čeka minimalno četiri do šest tjedana pauze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I bez Mihića

Nakon njegovog otpadanja, Červar na u kadru ima samo tri desna krila: Zlatka Horvata, Vladu Matanovića i Ivana Vidu, od kojih će na Euro povesti dvojicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva faza priprema reprezentacije završava 23. prosinca. Druga počinje tri dana kasnije, 26. prosinca i bit će u Poreču, te trajati do 30. prosinca. Završne pripreme također će biti u Poreču, od 1. do 7. siječnja 2020. godine, u sklopu kojih će se održati i Croatia kup, a na kojemu uz Hrvatsku još nastupaju BiH i Katar. Hrvatska prvi dio Europskog prvenstva igra u Grazu, a suparnici su Crna Gora, Bjelorusija i Srbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo