NADA ZA UZVRAT / Branko Tamše nakon teškog poraza u Poljskoj: 'Živi smo, u uzvratu moramo disati jedan za drugoga'

Image

Uzvrat u Našicama je na rasporedu u utorak 4. listopada

28.9.2022.
17:00
VOYO logo

Našički Nexe na gostovanju kod poljskog KS Azoty Pulawy je poražen s 32:26 u 2. pretkolu EHF Europske lige te će hrvatskom doprvaku trebati pravo čudo u uzvratu kako bi prošli dalje.

Našička momčad ušla je solidno u utakmicu te su držali priključak u prvih dvadesetak minuta no tada trećeplasirana momčad poljskog prvenstva dodaje gas i stvara osjetniju prednost na krilima Ivana Burzaka i Kamila Koniecznyja te na odmor odlazi s 16:12.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LOŠ DAN /

Nexe poražen u Poljskoj: Treba im čudo u uzvratu za plasman u Europsku ligu

Image
LOŠ DAN /

Nexe poražen u Poljskoj: Treba im čudo u uzvratu za plasman u Europsku ligu

U drugom dijelu razvoj na terenu je sugerirao kako će Nexe teško do pozitivnog rezultata. Poljaci su se u prvih pet minuta nastavka othrvali naletima Našičana da bi u 40. minuti susreta imali šest, a u 50. čak devet pogodaka prednosti. Hrvatskom predstavniku je prijetio potop no Gromovi su se malo sabrali i predvođeni Fahrudinom Melićem uz pomoć Ivana Sršena do kraja sveli zaostatak na koliko-toliko prihvatljivih šest golova zaostatka.

Trener Našičana Branko Tamše nije mogao biti zadovoljan predstavom svojih igrača. Istaknuo je kako je bilo previše neprisiljenih tehničkih pogrešaka ali i govorio o tome kakve su im šanse u uzvratu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo loše u svim elementima rukometne igre. Azoty je sve to iskoristio. Domaće igrače, kvalitetu i naše greške. Na greške nas nisu oni prisiljavali nego smo im samo davali poklon bonove. Bilo je i gore u nekim trenutcima. Zadnjih deset minuta smo digli obranu. Živi smo i to je najbitnije. Morat ćemo biti na maksimumu, iskoristiti svaku šansu. Imamo tjedan dana da se pripremimo. Znamo da će biti jako teško" rekao je Tamše i nastavio

"Mi imamo puno rezervi i napravit ću sve da izvučem te rezerve iz igrača i da to pokažu u Našicama. Svaki gol je jako bitan. Volio bi da nismo izgubili ali kako je tako je. Bilo je devet razlike, na kraju završilo šest. Uz našu lošu igru, Pulawy je odigrao jako dobro", završio je Tamše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo