'To bi bilo bacanje bisera pred svinje'

10.2.2013.
13:39
VOYO logo

Željko Mavrović se žestoko priprema za mogući povratak u boksačke ringove, a u sparingu s Cro Copom mu je stradala arkada pa će sljedeći tjedan propustiti takav način treninga i bliske susrete s drugim borcima.

"Tjelesnu spremu imao sam već i prije dva mjeseca, no ona tada nije bila uboksana, a sada to polako sjeda na svoje mjesto. Ide to mrvicu sporije, puno je granica koje i ne očekuješ, a moraš ih probiti. Kada si mlađi i boksaš u kontinuitetu, onda to ne primjećuješ, no ja sam imao nekoliko situacija koje su bile psihički i fizički vrlo zahtjevne. Ja ne bih htio izaći u ring samo tako, u nekakvoj verziji koja nije dostojna onoga što sam učinio u karijeri. Uhvatio sam sebe kako želim taj povratak, no ja sam si postavio neke kriterije, ljestvice i ako ne mogu preko njih, onda radije neću natrag u ring. Radije ću samo sparirati s Mirkom i Filipom, i drugim dobrim borcima", izjavila je Šaka sa Srednjaka za Večernjak i dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je jasno da nakon 14 godina ne mogu tražiti da mi prva borba bude ona za pojas, no s druge strane ne želim biti borac koji će popunjavati program jer bi to bilo bacanje bisera pred svinje. Već u prvoj borbi, ako do nje dođe, moram pokazati i sebi i drugima da sam to zaslužio. Sve runde provedene u ringu moram biti najbolji što je moguće", kazao je Mavrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo