UZ NJEGA ĆE PONOVNO BITI ČITAVA HRVATSKA: / 'Definitivno sam podcijenjen, ali ušutkat ću ih sve'

Image
Foto: Facebook: Stipe Miočić

UFC-ov prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić za manje od dva tjedna po prvi puta u svojoj profesionalnoj karijeri brani UFC-ov pojas.

30.8.2016.
11:36
Facebook: Stipe Miočić
VOYO logo

Njegov protivnik biti će nizozemski teškaš, čovjek koji je u strelovitom usponu, Alister Overeem. Iako je Stipe oduševio u borbi za pojas protiv Fabrizija Werduma, kao i u borbama ranije, mnogi ga još uvijek podcijenjuju i govore kako neće obraniti naslov i kako on nije kalibar da dugo ostane na tronu.

‘IDEMO, DEČKI! UZMITE TO ZLATO’: Vaterpolistima uoči finala stigla podrška najjačeg čovjeka na svijetu

UFC svijet još uvijek čeka na izabranog

Naime, UFC svijet još uvijek čeka borca koji će više od dva puta obraniti naslov prvaka. Do sad još to nikom nije uspjeli, ali Stipe poručuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam cilj što duže zadržati pojas. Želim biti borac kojeg će ljudi zapamtiti, želim bit netko tko će obraniti titulu više od dva puta", kazao je američki borac hrvatskih korijena koji sve svoje borbe i pobjede posvećuje Hrvatskoj i koji je u Lijepoj našoj jako popularan. Miočić se osvrnuo i na podcijenjivačke tonove koji dolaze iz MMA svijeta prema njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, podcijenjen sam definitivno. Ali što je, tu je. To me ne dira. Samo me nastavite podcijenjivati. Znam da ću vas brzo ušutkati jer je to ono što radim", ističe Miočić za Submission Radio.

Miočić i Overeem susrest će se 10. rujna na UFC 203 priredbi. Bit će to prvi event kojeg će promocija organizirati u Clevelandu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo