SAVEZ DONIO KONAČNU ODLUKU: / Filip Hrgović neće biti sretan, najbolji hrvatski boksač ostaje bez OI u Tokiju?

Image
Foto: Profimedia

Na europske kvalifikacije ide Milun, a uđe li u polufinale,

14.1.2020.
11:46
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski boksački savez oglasio se povodom afere u borbi za mjesto na Olimpijskim igrama. Kao što je poznato FilipHrgović i MarkoMilun konkuriraju za mjesto u superteškoj kategoriji, a priča oko toga tko će predstavljati Hrvatsku traje već nekoliko mjeseci. Sada su odlučili reagirati iz HBS-a.

Image
HRGOVIĆ SPUSTIO BOKSAČU KOJI JE SASUO PALJBU PO NJEMU: /

'Neće redari iz noćnih klubova pisati pravilnike'

Image
HRGOVIĆ SPUSTIO BOKSAČU KOJI JE SASUO PALJBU PO NJEMU: /

'Neće redari iz noćnih klubova pisati pravilnike'

"Ovim putem Hrvatski boksački savez, kao krovna institucija za plemenitu vještinu u Republici Hrvatskoj želi razriješiti neke možebitne nedoumice koje su se pojavile u hrvatskim medijima posljednjih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glede kvalifikacijskih turnira za olimpijski boksački turnir u Tokiju Savez je već nekoliko puta iznio plan za supertešku kategoriju i isti se za odlazak na kvalifikacije nije mijenjao. Sukladno odluci izbornika i osobama koje su evidentirane u Olimpijskom programu Hrvatskog olimpijskog odbora u toj kategoriji, za kontinentalne kvalifikacije, koje će se održati ovog ožujka u Londonu nositelj superteške kategorije je MarkoMilun. Također, za svjetske kvalifikacije, koje će se održati u Parizu u svibnju nositelj kategorije je FilipHrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Željeli bismo pohvaliti toliki interes za naš sport, koji već godinama ostvaruje vrhunske rezultate u svim dobnim skupinama. Spomenimo da su samo prošle godine naši sportaši osvojili osam europskih medalja. Seniorske Pratljačić, Filipi i Milun, mlađe seniorske Ćaćić i Veočić, juniorsku Grabić te kadetske Pejić i Pavčec, što pokazuje studiozni rad klubova, trenera i Saveza sa hrvatskim boksačima.

Vjerujemo da će zbog toga posjećenost 30. Pojedinačnog prvenstva Hrvatske za seniore, koje će se održati u Zagrebu od 23-26. siječnja to i potvrditi. Na Velesajmu očekujemo najbolje hrvatske boksače i svi su dobrodošli!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I na kraju, uvjereni smo da će i ove olimpijske godine doći uspjeh, jer Hrvatski boksački savez interesira osvajanje još jedne olimpijske medalje. ", navodi HBS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo