nevjerojatno / Pogledajte jedan od najboljih nokauta godine: Ovo je tehnički savršeno izvedeno

Image

Bruce Shu Shu Carrington brutalno nokautirao Yeurija Andujara

21.3.2022.
10:41
VOYO logo

Američki boksač Bruce Shu Shu Carrington (24) u nedjelju je ujutro po hrvatskom vremenu u kultnom Madison Square Gardenu brutalno nokautirao Yeurija Andujara, na način da je prvo plasirao prednju lijevu, a onda brzi desni i lijevi kroše i priča je bila - gotova!

U borbi pred navijačima u svom rodnom gradu New Yorku u perolakoj kategoriji, Shu Shu je baš vrhunski slomio Andujara i završio ga moćnom pobjedom u petoj rundi, kojom je oduševio javnost i pokazao svoj puni potencijal. Borilački portali, kao i ostali sportski mediji, Carringtonov nokaut već sad proglašavaju nokautom godine, a ono što je sigurno jest da će kandidirati za jedan od najboljih nokauta 2022.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fightmag.com piše kako je Carrington (3-0, 2 nokauta, oba su spektakularna) imao je gotovo desetljeće dugu stazu kao jedan od zvjezdanih amatera boksačke momčadi SAD-a, uključujući trijumf u kategoriji do 56 kg na kvalifikacijama za OI u SAD-u. U listopadu prošle godine postao je i profesionalac na undercardu Tyson Fury-Deontay Wilder III, a debitirao je u Top Ranku u siječnju sa zapanjujućim prekidom u drugoj rundi nad Stevenom Brownom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike