[FOTO] MIOČIĆ IMA TAJNO ORUŽJE ZA SVLADAVANJE NGANNOUA? / Probudio je hrvatsku zvijer u sebi - 'Mojim tijelom teče uzavrela krv'

Image

Miočić je već odavno krenuo s treninzima i kako se čini već je sada u vrlo dobroj formi

29.1.2021.
8:46
VOYO logo

Prvak teške kategorije UFC-a, Amerikanac hrvatskih korijena, Stipe Miočić, već se neko vrijeme intenzivno priprema za novu obranu naslova. Ubrzo, 27. ožujka, ulazi u oktagon sa starim znancem, Kameruncem Francisom Ngannouom, kojeg je već svladao na bodove prije tri godine.

Štošta se od tada pa do sad promijenilo i u Miočićevu slučaju i u Kamerunčevu. Hrvat je gubio pa spektakularno vratio i obranio naslov, a Ngannou je izrastao u dvostruko boljeg o opasnijeg borca i svakako se može reći da nas čeka opako dobar meč. Međutim, Stipe i u ovaj meč, iako je prvak i iako je svladao Ngannoua u prošlom meču, ulazi kao “underdog”. Ngannou je miljenik šefa UFC-a, Dane Whitea i ovaj je već nekoliko puta otvoreno rekao kako misli da će Kamerunac pobijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić je već odavno krenuo s treninzima i kako se čini već je sada u vrlo dobroj formi, možda i životnoj. Svako malo Stipe objavi na Instagramu neku sliku s treninga i usput otkriva što ga dodatno motivira. Ovaj put naglasio je kako mu je velika motivacija njegovo porijeklo.

"Probudio sam se s tim emigrantskim mentalitetom, mojim tijelom teče ta je*ena uzavrela krv", napisao je Stipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike