CRO COP ZABRINUO FANOVE: / Prije manje od dva mjeseca imao je moždani udar, a pogledajte što sada radi

Image
Foto: Screenshot

Čini se da je ušao u malo jači ritam treninga

17.4.2019.
18:16
Screenshot
VOYO logo

Legendarni hrvatski MMA borac Mirko Filipović vratio u dvoranu nakon što je prije gotovo dva mjeseca doživio moždani udar. Tada, a i nekoliko puta kasnije, rekao je da se više neće boriti jer bi time ugrozio vlastiti život.

"Iako se odlično osjećam još uvijek sam na terapiji lijekovima do 1.6. Nakon toga moći ću se posvetiti i malo jačim treninzima za svoju dušu jer mi neopisivo fale i jer uživam u njima", rekao je nedavno. Međutim, na snimci koju je objavio čini se kao da je s malo žešćim treninzima krenuo ranije. To je zabrinulo brojne njegove fanove koji su ostavili gomilu komentara ispod fotografije koju je objavio na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcije fanova

"Ne znam brate koliko ti je to pametno, ali ako se osjećate za toga, samo naprijed", "Zdravlje je na prvom mjestu ", "Brate ti si totalno lud....sretno, ali znaš što ti je doktor rekao", "Polako samo, zdravlje je najbitnije", " Najbolji i najveći ostaje najbolji i najveći. Samo vas molim, budite oprezni i polako, čuvajte zdravlje. Inače, kapa do poda. Takvi kao vi, ne, takvi se doista više ne rađaju. Ponosan sam na vas i vasšrad i uspjehe"...neki su od komentara koji se mogu pročitati ispod Filipovićeve objave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva dana nakon toga objavio je i video s tog treninga gdje se može vidjeti da se nije pretjerano štedio dok je udarao u boksačku vreću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo