Müller svijet

Müller svijet

Prirodni kutak

Zaštitite kožu od lošeg utjecaja plavog svjetla

Ciljana njega serije ANNEMARIE BÖRLIND pruža intenzivnu njegu, prilagođenu pojedinačnom tipu kože. Posebna njega za prirodno lijepu kožu.

Zamisliti život bez pametnih telefona, laptopa i tableta gotovo je nezamisliv. No, plava svjetla kojima svijetle ekrani gadgeta, dokazala su brojna znanstvena istraživanja, mogu negativno utjecati na naše zdravlje i ljepotu. Plavo svjetlo, koje je dio vidljivog spektra boja, dopire duboko u vaše oko, a kumulativni efekt može biti šteta na mrežnici. Može uzrokovati određene bolesti i u starosti te vaš mozak drži budnima onda kada bi mozak trebao ići spavati, odnosno odmarati se. To znaju svi oni koji koriste računala ili mobitele prije sna.

Ono što stručnjaci savjetuju je da ne koristite elektroničke uređaje barem 30 minuta prije spavanja te birate uređaje koji u sebi imaju zaštitne filtre. Postoje jednostavni načini kako zaštititi oči od utjecaja moderne tehnologije. Ako to nije slučaj s vašim mobitelom ili laptopom, stručnjaci savjetuju često odmaranje očiju na način da gledate u daljinu ili jednostavno na nekoliko sekundi zatvorite oči. Nije loša ni opcija da nakon zalaska sunca manje vremena provodimo na društvenim mrežama i internetu, a više sa svojom obitelji i prijateljima.

Kada je pak njega kože u pitanju, važno je odabrati primjerenu i provjerenu njegu. Renomirani brend prirodne kozmeitke ANNEMARIE BÖRLIND osmislio je inovaciju u njezi 3u1 ulje – najbolju zaštitu od plavog svjetla. Ciljana njega serije ANNEMARIE BÖRLIND pruža intenzivnu njegu, prilagođenu pojedinačnom tipu kože. Posebna njega za prirodno lijepu kožu.

Trostruki učinak

Vegansko ulje za lice ima trostruki učinak: Anti-Blue Light, antioksidativni i protiv starenja. Inovativni plavi svjetlosni štiti kožu od plave svjetlosti kojoj smo izloženi putem mobitela, tableta ili televizora. Plavo svjetlo oštećuje stanice i pridonosi starenju kože. Lagana tekstura suhog ulja upija se brzo i ostavlja ugodan osjećaj na koži. Sadrži visokovrijedna, prirodna ulja kao što su ulje Inka oraha, kahai ulje i ulje ruže. Ulja koja se koriste u proizvodu projekt su kojim upravlja ANNEMARIE BÖRLIND.

Cilj suradnje s proizvođačima je stvaranje neovisnosti lokalnog stanovništva i očuvanje raznolikosti. Proizvodnjom ulja kahai u Kolumbiji osigurava se egzistencija više od 200 obitelji te sprječava ilegalno uništavanje. Rosenkirschöl je pak projekt kojim Annemarie Börlind podržava žene u nepalskom Humlu.

ANNEMARIE BÖRLIND 3u1 ulje za lice 30 ml potražite u Mülleru, 275,90 kuna

Možda će vas zanimati:

Prirodni kutak
14.12.2018.

Naglasite svoju prirodnu ljepotu prirodnim make-upom

Povratak prirodi i svemu što ima veze s njom postao je globalni trend koji je, naravno, zahvatio i kozmetičku industriju. Mnogim ženama je važno da se njeguju i šminkaju s proizvodima u čijem se sastavu nalaze sirovine potpuno prirodnog podrijetla, u kojima nema mineralnih ulja i sintetskih bojila i mirisa. Jedna od takvih je i […]

Living
11.12.2018.

Dekoracija blagdanskog stola

Iskoristite hladne zimske dane, zabavite se sa svojom obitelji i učinite da adventski ugođaj u vašem domu bude savršen do svakog detalja. Izrada kolača, uređivanje stana božićnim ukrasima, kupnja i ukrašavanje božićnog drvca, priprema poklona… sve to željno iščekujemo cijelu godinu. Slastice uglavnom plijene sve poglede (i nepca), ali vrijeme je da osim njih, prava […]

Ljepota i stil
10.12.2018.

Pronašli smo top 5 proizvoda za blagdanski look

U prosincu je gotovo svaka prigoda svečana. Blagdani su pred vratima, a s njima dolaze i predivni trenuci druženja, izlazaka, zabave, a time i šminkanja. Svakoj ženi, jednostavno, treba još barem jedan komad šminke. Bez obzira radi li se o sjenilu, ružu ili pak puder podlozi. Stoga, pokazuju istraživanja, šminka je jedan od onih blagdanskih […]