Müller svijet

Müller svijet

Prirodni kutak

Zaštitite kožu od lošeg utjecaja plavog svjetla

Ciljana njega serije ANNEMARIE BÖRLIND pruža intenzivnu njegu, prilagođenu pojedinačnom tipu kože. Posebna njega za prirodno lijepu kožu.

Zamisliti život bez pametnih telefona, laptopa i tableta gotovo je nezamisliv. No, plava svjetla kojima svijetle ekrani gadgeta, dokazala su brojna znanstvena istraživanja, mogu negativno utjecati na naše zdravlje i ljepotu. Plavo svjetlo, koje je dio vidljivog spektra boja, dopire duboko u vaše oko, a kumulativni efekt može biti šteta na mrežnici. Može uzrokovati određene bolesti i u starosti te vaš mozak drži budnima onda kada bi mozak trebao ići spavati, odnosno odmarati se. To znaju svi oni koji koriste računala ili mobitele prije sna.

Ono što stručnjaci savjetuju je da ne koristite elektroničke uređaje barem 30 minuta prije spavanja te birate uređaje koji u sebi imaju zaštitne filtre. Postoje jednostavni načini kako zaštititi oči od utjecaja moderne tehnologije. Ako to nije slučaj s vašim mobitelom ili laptopom, stručnjaci savjetuju često odmaranje očiju na način da gledate u daljinu ili jednostavno na nekoliko sekundi zatvorite oči. Nije loša ni opcija da nakon zalaska sunca manje vremena provodimo na društvenim mrežama i internetu, a više sa svojom obitelji i prijateljima.

Kada je pak njega kože u pitanju, važno je odabrati primjerenu i provjerenu njegu. Renomirani brend prirodne kozmeitke ANNEMARIE BÖRLIND osmislio je inovaciju u njezi 3u1 ulje – najbolju zaštitu od plavog svjetla. Ciljana njega serije ANNEMARIE BÖRLIND pruža intenzivnu njegu, prilagođenu pojedinačnom tipu kože. Posebna njega za prirodno lijepu kožu.

Trostruki učinak

Vegansko ulje za lice ima trostruki učinak: Anti-Blue Light, antioksidativni i protiv starenja. Inovativni plavi svjetlosni štiti kožu od plave svjetlosti kojoj smo izloženi putem mobitela, tableta ili televizora. Plavo svjetlo oštećuje stanice i pridonosi starenju kože. Lagana tekstura suhog ulja upija se brzo i ostavlja ugodan osjećaj na koži. Sadrži visokovrijedna, prirodna ulja kao što su ulje Inka oraha, kahai ulje i ulje ruže. Ulja koja se koriste u proizvodu projekt su kojim upravlja ANNEMARIE BÖRLIND.

Cilj suradnje s proizvođačima je stvaranje neovisnosti lokalnog stanovništva i očuvanje raznolikosti. Proizvodnjom ulja kahai u Kolumbiji osigurava se egzistencija više od 200 obitelji te sprječava ilegalno uništavanje. Rosenkirschöl je pak projekt kojim Annemarie Börlind podržava žene u nepalskom Humlu.

ANNEMARIE BÖRLIND 3u1 ulje za lice 30 ml potražite u Mülleru, 275,90 kuna

Možda će vas zanimati:

Ljepota i stil
19.10.2018.

Top 5 jesenskih mirisa koji će vas oduševiti

Kako miriše ova jesen, najlakše je otkriti uz pomoć najnovijih mirisnih kreacija dostupnih u Mülleru. Nekako uvijek s promjenom godišnjeg doba, na police parfumerija stižu nove mirisne snage. Stoga smo napravili top listu ženskih jesenskih parfema koji oduševljavaju na prvu. 1. Calvin Klein Women edp 30 ml, 488,90 kuna Ovu najnoviju cvjetno-orijentalnu mirisnu kompoziciju osmislili […]

Ljepota i stil
18.10.2018.

Sedam super savjeta kako napraviti detoksikaciju kose kod kuće

Kosi, kao i organizmu, s vremena na vrijeme treba detoksikacija. Dubinsko čišćenje specijalnim šamponima i regeneratorima kosi vraća onaj divan sjaj. Kao što detoks tretmani revitaliziraju duh i tijelo, tako isto djeluju i oni namijenjeni kosi. Čišćenje je, naime, potrebno. Kada je kosa u pitanja, detoks je neizbježan za uklanjanje nagomilanog stresa, negativnih vanjskih utjecaja, […]

Ljepota i stil
17.10.2018.

Super savjeti za odabir, nošenje i održavanje čarapa

Kada počnemo nositi čarape, znak je da je stigla jesen. Prvo krenemo nositi pamučne sokne, a zatim sve češće posežemo i za hulahopkama.