Müller svijet

Müller svijet

Prirodni kutak

Zaštitite kožu od lošeg utjecaja plavog svjetla

Ciljana njega serije ANNEMARIE BÖRLIND pruža intenzivnu njegu, prilagođenu pojedinačnom tipu kože. Posebna njega za prirodno lijepu kožu.

Zamisliti život bez pametnih telefona, laptopa i tableta gotovo je nezamisliv. No, plava svjetla kojima svijetle ekrani gadgeta, dokazala su brojna znanstvena istraživanja, mogu negativno utjecati na naše zdravlje i ljepotu. Plavo svjetlo, koje je dio vidljivog spektra boja, dopire duboko u vaše oko, a kumulativni efekt može biti šteta na mrežnici. Može uzrokovati određene bolesti i u starosti te vaš mozak drži budnima onda kada bi mozak trebao ići spavati, odnosno odmarati se. To znaju svi oni koji koriste računala ili mobitele prije sna.

Ono što stručnjaci savjetuju je da ne koristite elektroničke uređaje barem 30 minuta prije spavanja te birate uređaje koji u sebi imaju zaštitne filtre. Postoje jednostavni načini kako zaštititi oči od utjecaja moderne tehnologije. Ako to nije slučaj s vašim mobitelom ili laptopom, stručnjaci savjetuju često odmaranje očiju na način da gledate u daljinu ili jednostavno na nekoliko sekundi zatvorite oči. Nije loša ni opcija da nakon zalaska sunca manje vremena provodimo na društvenim mrežama i internetu, a više sa svojom obitelji i prijateljima.

Kada je pak njega kože u pitanju, važno je odabrati primjerenu i provjerenu njegu. Renomirani brend prirodne kozmeitke ANNEMARIE BÖRLIND osmislio je inovaciju u njezi 3u1 ulje – najbolju zaštitu od plavog svjetla. Ciljana njega serije ANNEMARIE BÖRLIND pruža intenzivnu njegu, prilagođenu pojedinačnom tipu kože. Posebna njega za prirodno lijepu kožu.

Trostruki učinak

Vegansko ulje za lice ima trostruki učinak: Anti-Blue Light, antioksidativni i protiv starenja. Inovativni plavi svjetlosni štiti kožu od plave svjetlosti kojoj smo izloženi putem mobitela, tableta ili televizora. Plavo svjetlo oštećuje stanice i pridonosi starenju kože. Lagana tekstura suhog ulja upija se brzo i ostavlja ugodan osjećaj na koži. Sadrži visokovrijedna, prirodna ulja kao što su ulje Inka oraha, kahai ulje i ulje ruže. Ulja koja se koriste u proizvodu projekt su kojim upravlja ANNEMARIE BÖRLIND.

Cilj suradnje s proizvođačima je stvaranje neovisnosti lokalnog stanovništva i očuvanje raznolikosti. Proizvodnjom ulja kahai u Kolumbiji osigurava se egzistencija više od 200 obitelji te sprječava ilegalno uništavanje. Rosenkirschöl je pak projekt kojim Annemarie Börlind podržava žene u nepalskom Humlu.

ANNEMARIE BÖRLIND 3u1 ulje za lice 30 ml potražite u Mülleru, 275,90 kuna

Možda će vas zanimati:

Living
31.12.2018.

Grickalice, mali zalogaji koje svi volimo

Čips, flips, štapići, kokice i ostale slane grickalice često su na meniju na raznim proslavama, zabavama, ali i kad god trebamo brzi zalogaj koji će nam dati energiju. Malo tko od nas ne voli grickalice. Slane, hrskave, uvijek dostupne, posebice kad trebamo nešto na brzinu ili kad se okuplja društvo, kad pripremamo party ili organiziramo […]

Living
27.12.2018.

Što je slavlje bez čaše pjenušca

Kod pjenušaca postoji jedno pravilo točenja koje je dobro znati: prvo ulijte u čašu trećinu željene količine, pa kada se pjena slegne dolijte još. Blagdansko vrijeme nezamislivo je bez pjenušaca. Mjehurići što pršte iz elegantne visoke čaše sinonim su za svečanosti, slavlja i božićnu atmosferu. Prosinac je vrijeme kada se može uživati u sjajnjim stvarima. […]

Ljepota i stil
26.12.2018.

Ovo je tajna najboljih zimskih kombinacija

Jeste li primijetili kako se s padom vanjskih temperatura u svakodnevnom ženskom rječniku često pojavljuje riječ hulahopke? Ženski i muški svjetovi se razlikuju po mnogočemu. Pogotovo oni modni. Jedna od tih stvari je riječ hulahopke. Ali zato baš sve žene znaju da bez hulahopki nema dobrih zimskih kombinacija. Tijekom zime nose ih apsolutno svi, pa […]