Müller svijet

Müller svijet

Ljepota i stil

Raščešljajte se bez muke: inovacija koju kosa voli

Raščešljati kosu nakon pranja ponekad je pravi problem. Kosa se često zapliće i lomi, a raščešljavanje je neugodno, pa čak i bolno. Stoga je važno naći najbolji način kako to napraviti bez muke.

TANGLE TEEZER je inovacija u njezi kose koja će nježno, bez napora i bolnog čupanja raščešljati vašu kosu. Stvarno je spas za vašu kosu i pravo rješenje za raščešljavanje. TANGLE TEEZER jedina je četka koja će vam doslovno promijeniti život. Uređivanje frizure bez zatezanja i čupanja!

Original

Četka Tangle Teezer Original inovativna je četka za raščešljavanje koja ne čupa. Kroz mokru, lomljivu i obojenu kosu klizi bez čupanja ili zapinjanja. To je savršena četka za uporabu na svim vrstama kose i ekstenzijama.

Tangle Teezer Original četka, Purple pink, 119,90 kuna

Tangle Teezer četka, Lilac pink, 119,90 kuna

 

Compact Styler

Četka Tangle Teezer Compact Styler najmanja je četka iz obitelji Tangle Teezer s inovativnim poklopcem koji štiti patentirane čekinje od prljavštine. To je ujedno idealna četka za nošenje u torbici, za uređivanje frizure na putu, za oblikovanje volumena i dodavanje sjaja kosi.

Tangle Teezer Compact styler četka, Glitter gold, 134,90 kuna

Tangle Teezer Compact styler četka, Hello Kitty, 134,90 kuna

Tangle Teezer Compact styler četka, Glitter gem, 134,90 kuna

Tangle Teezer Compact styler četka, Disney frozen, 134,90 kuna

Thick & Curly

Četka Tangle Teezer Thick & Curly najbolji je način za glatko češljanje bez zapinjanja, za debelu i kovrčavu kosu te afrofrizure. Napokon će i te vrste kose biti počešljane glatko i bez zapinjanja.

Thick & Curly četka, 119,90 kuna 

 

Blow Styling

Inovativna četka Tangle Teezer Blow Styling izvrsna je pomoć kod sušenja mokre kose. Posebno oblikovane čekinje omogućuju nevjerojatno brzo i glatko sušenje, bez zapinjanja i čupanja. Primjerena je za uporabu kod svih vrsta kose. Vaša frizura imat će prekrasan volumen i sjaj. Kosa će biti lijepo glatka.

 

Blow Styling Half Paddle četka, 134,90 kuna 

 

Blow Styling Round

Okrugla četka Tangle Teezer Round četka je za sušenje kose s revolucionarnom tehnologijom čekinja koje za vrijeme sušenja kose od korijena prema vrhu ne vuku vlas i ne čupaju je. Tijekom sušenja izvrsno odstranjuje suvišnu vodu iz kose i tako skraćuje vrijeme sušenja. Kosu lijepo izgladi, doda joj volumen i prirodnu elastičnost, tako da nema potrebe za dodatnom uporabom glačala za kosu.

 

Blow Styling Round Tool četka, 134,90 kuna

 

Ultimate

Inovativna četka Tangle Teezer Ultimate izvrstan je alat za ultimativno oblikovanje vaše osušene kose u frizuru koja oduzima dah. Četka je idealna za češljanje prirodne kose i ekstenzija te vlasulja. Odaberite ju ako kosu želite prekrasno natapirati i dodati joj prirodni volumen ili „staviti točku na i“ svojem konjskom repu. Naravno, bez čupanja!

Tangle Teezer Ultimate black četka, 128,90 kuna

 

Back – Combing

Četka za volumen za stvaranje teksture i većeg volumena kose. Pogodna za oblikovanje i stvaranje dugotrajnog volumena kose svih tipova i duljina. Jedinstvena vlakna s većom gustoćom pri dnu nježna su i smanjuju lomljenje kose.

 

Back Combing Brush Pink četka, 89,90 kuna 

 

Možda će vas zanimati:

Living
31.12.2018.

Grickalice, mali zalogaji koje svi volimo

Čips, flips, štapići, kokice i ostale slane grickalice često su na meniju na raznim proslavama, zabavama, ali i kad god trebamo brzi zalogaj koji će nam dati energiju. Malo tko od nas ne voli grickalice. Slane, hrskave, uvijek dostupne, posebice kad trebamo nešto na brzinu ili kad se okuplja društvo, kad pripremamo party ili organiziramo […]

Living
27.12.2018.

Što je slavlje bez čaše pjenušca

Kod pjenušaca postoji jedno pravilo točenja koje je dobro znati: prvo ulijte u čašu trećinu željene količine, pa kada se pjena slegne dolijte još. Blagdansko vrijeme nezamislivo je bez pjenušaca. Mjehurići što pršte iz elegantne visoke čaše sinonim su za svečanosti, slavlja i božićnu atmosferu. Prosinac je vrijeme kada se može uživati u sjajnjim stvarima. […]

Ljepota i stil
26.12.2018.

Ovo je tajna najboljih zimskih kombinacija

Jeste li primijetili kako se s padom vanjskih temperatura u svakodnevnom ženskom rječniku često pojavljuje riječ hulahopke? Ženski i muški svjetovi se razlikuju po mnogočemu. Pogotovo oni modni. Jedna od tih stvari je riječ hulahopke. Ali zato baš sve žene znaju da bez hulahopki nema dobrih zimskih kombinacija. Tijekom zime nose ih apsolutno svi, pa […]