Müller svijet

Müller svijet

Ljepota i stil

Ovo je tajna najboljih zimskih kombinacija

Jeste li primijetili kako se s padom vanjskih temperatura u svakodnevnom ženskom rječniku često pojavljuje riječ hulahopke?

Ženski i muški svjetovi se razlikuju po mnogočemu. Pogotovo oni modni. Jedna od tih stvari je riječ hulahopke. Ali zato baš sve žene znaju da bez hulahopki nema dobrih zimskih kombinacija. Tijekom zime nose ih apsolutno svi, pa čak i vojvotkinja od Cambridgea uz salonke i tople kapute. Stoga ne čudi podatak da je u proteklih nekoliko godina jako porasla prodaja crnih hulahopki diljem svijeta, pa se lako može zaključiti kako je riječ o globalnom trendu.

Zašto ih žene vole?

Crne hulahopke (one u drugim bojama nisu baš zaživjele) vizualno stanjuju i oblikuju noge te što je najvažnije štite od hladnoće. Udobne su, nigdje ne stežu, izdržljive su te ih je vrlo lako kombinirati sa zimskim odjevnim predmetima. Kada se u obzir uzme njihova multifunkcionalnost u kombiniranju i dugotrajnost, lako se može zaključiti da su hulahopke – poput ovih njemačke marke Kunert iz Müllera – zimska investicija u koju se isplati uložiti.

Kunert, Fine ženske čarape, 90 DEN, 199,90 kuna
Veličine: 38-40, 40-42, 42-44, više boja. KUNERT BLUE linija proizvedena je od ECONYL vlakna koje dobivamo 100% od regeneriranog otpada poput ribarskih mreža i ostalih najlonskih materijala.

5 dobrih kombinacija s hulahopkama

Kako biste modno preživjeli zimu, savjet je da nabavite barem dva para hulahopki. Dok jedne nosite, druge perete i doslovce za vas nema zime.

* Boho stil
Vrlo je trendi ove zime nositi lepršave cvjetne haljine. A to bi bilo potpuno nemoguće bez gustih hulahopki. Naš je savjet da uz boho kreacije uvijek nosite crnu obuću.

* Mačka u čizmama
S prošlogodišnjim modnim trendovima u živote šminkerica stigle su čizme iznad koljena. A hit su i ove zime. U kombinaciji s debljim najlonkama sjajno pristaju uz kraće haljine, pa čak i kada je vani debeli minus.

* Bajkerica look

Kožnate kratke hlače i suknje nezamislivo je nositi bez hulahopki. Jer moderne bajkerice žele dvije stvari: izgledati opasno, ali i profinjeno. Bajkerske čizme su itekako poželjne! Baš kao i torbica u nekoj jarkoj boji.

* Sve je crno
U svečanim prigodama hulahopke također imaju vrlo važno mjesto. Posebice ako ih se nosi u kombinaciji s malim crnim haljinama kratkih rukava, naglašenog prednjeg ili stražnjeg dekoltea. Ova gradacija crnine – stilska igra nogu u crnim grilonkama i gole kože na rukama i dekolteu – djeluje vrlo ženstveno i izbalansirano.

Kako održavati hulahopke?


Apsolutno nema ništa gore od razvučenih najlonki s ostacima bijelih tragova deterdženta.
Stoga je vrlo važno slijediti neka jednostavna pravila održavanja poput ovih:
– preporučljivo je hulahopke prati ručno i dobro ih isprati (da ne ostanu bijele mrlje)
– ako ih perete u mašini, stavite ih u platnenu vrećicu. Temperatura pranja ne bi trebala biti viša od 40 stupnjeva Celzijevih
– hulahopke nikada ne sušite sušilom za kosu ili na radijatoru. Visoka temperatura uništava najlonska vlakna, pa će biti ružno rastegnute
– kada uočite znakove iznošenosti – razvučenost, nekompaktnost tkanja na pojedinim dijelovima, kupite nove hulahopke

Možda će vas zanimati:

Living
31.12.2018.

Grickalice, mali zalogaji koje svi volimo

Čips, flips, štapići, kokice i ostale slane grickalice često su na meniju na raznim proslavama, zabavama, ali i kad god trebamo brzi zalogaj koji će nam dati energiju. Malo tko od nas ne voli grickalice. Slane, hrskave, uvijek dostupne, posebice kad trebamo nešto na brzinu ili kad se okuplja društvo, kad pripremamo party ili organiziramo […]

Living
27.12.2018.

Što je slavlje bez čaše pjenušca

Kod pjenušaca postoji jedno pravilo točenja koje je dobro znati: prvo ulijte u čašu trećinu željene količine, pa kada se pjena slegne dolijte još. Blagdansko vrijeme nezamislivo je bez pjenušaca. Mjehurići što pršte iz elegantne visoke čaše sinonim su za svečanosti, slavlja i božićnu atmosferu. Prosinac je vrijeme kada se može uživati u sjajnjim stvarima. […]

Ljepota i stil
26.12.2018.

Ovo je tajna najboljih zimskih kombinacija

Jeste li primijetili kako se s padom vanjskih temperatura u svakodnevnom ženskom rječniku često pojavljuje riječ hulahopke? Ženski i muški svjetovi se razlikuju po mnogočemu. Pogotovo oni modni. Jedna od tih stvari je riječ hulahopke. Ali zato baš sve žene znaju da bez hulahopki nema dobrih zimskih kombinacija. Tijekom zime nose ih apsolutno svi, pa […]