Müller svijet

Müller svijet

Living

Pravila odabira detalja za savršen poslovni stil

Poslovne su torbe odličan način da pokažete poslovni stil, a decentni detalji pokazat će vašu organiziranost, pedantnost i posvećenost detaljima.  

Mnogi će se složiti da kada su ove torbe u pitanju prvo pravilo kojeg se trebate držati je decentnost. Ne bi smjela biti upečatljiva ili odskakati od vašeg svakodnevnog stila. Ono o čemu je važno voditi računa je funkcionalnost, veličina i praktičnost. Najčešće se biraju u crnoj boji i kožnate, no to ne mora nužno biti tako. Ne morate birati samo stroge kožnate aktovke, pronađite poslovnu torbu koja je modernog dizajna i sa zanimljivim detaljima.

Najbolje bi bilo poigravati se kožnatim torbama koje su relativno klasične, ali ipak imaju dozu svježine. Važno je da torba bude dovoljno prostrana kako biste u nju mogli spremiti bilježnice, notese, planere i fascikl. Birate li torbu za laptop, pazite da je odgovarajuće dimenzije te da je čvrsta i praktična za nošenje. Dobro je da torba za laptop ima zaštite u slučaju pada. Preporučljiva i najpraktičnija laptop torba je ona s dva ili više dijelova, kako bi se u jedan dio pohranilo računalo, a u drugi pripadajući kabeli, miš, rezervna baterija i slično.

Mnoge torbe za prijenosna računala imaju i nekoliko manjih odjeljaka za skladištenje CD-a i sličnih uređaja. Kako se laptopi razlikuju veličinom, tako se i torbe razlikuju veličinom za koje računalo su namijenjene. Stoga, prije nego što kupite torbu za računalo, provjerite odgovara li ona veličinom vašem laptopu.

Detalji za poslovni stil

Za dobar poslovni stil važan je i kvalitetan novčanik. Najčešće se biraju klasični novčanici koji su obično kožnati i imaju dva ili tri preklopa. Tako uglavnom izgledaju klasični modeli muških novčanika kod kojih je kompaktnost važna s obzirom na to da ih pripadnici jačeg spola radije nose u džepu nego u ruksaku ili torbi.

Osim klasičnih novčanika, poslovni ljudi vole one s posebnom namjenom, za kartice te one veće u koje se spremaju dokumenti. Najčešće su od prave ili umjetne kože, platneni pa čak i pleteni, a prije nekoliko godina veliku popularnost su dobili i dizajnerski novčanici napravljeni od recikliranog papira. Žene posebno vole velike novčanike, različitih oblika i nerijetko ih koriste kao modne dodatke. Koliko ste poslovni, pokazat ćete i odabirom detalja koji će biti odraz vaše organiziranosti, pedantnosti i sistematičnosti.

Što odabrati u Mülleru:

Torba, dimenzije: 13x17x6 cm, crne boje, 105,90 kuna

Novčanik Kruna, ženski novčanik, sortirano, 79,90 kuna

Mapa s prozirnim folijama, 40 listova, crne boje, 35,90 kuna

Set za pisanje, kemijska olovka u ukrasnoj kutiji, sortirano, 119,90 kuna

Konferencijska mapa, DIN A4, sa spiralnim uvezom, crne boje, 159,90 kuna

Možda će vas zanimati:

Living
31.12.2018.

Grickalice, mali zalogaji koje svi volimo

Čips, flips, štapići, kokice i ostale slane grickalice često su na meniju na raznim proslavama, zabavama, ali i kad god trebamo brzi zalogaj koji će nam dati energiju. Malo tko od nas ne voli grickalice. Slane, hrskave, uvijek dostupne, posebice kad trebamo nešto na brzinu ili kad se okuplja društvo, kad pripremamo party ili organiziramo […]

Living
27.12.2018.

Što je slavlje bez čaše pjenušca

Kod pjenušaca postoji jedno pravilo točenja koje je dobro znati: prvo ulijte u čašu trećinu željene količine, pa kada se pjena slegne dolijte još. Blagdansko vrijeme nezamislivo je bez pjenušaca. Mjehurići što pršte iz elegantne visoke čaše sinonim su za svečanosti, slavlja i božićnu atmosferu. Prosinac je vrijeme kada se može uživati u sjajnjim stvarima. […]

Ljepota i stil
26.12.2018.

Ovo je tajna najboljih zimskih kombinacija

Jeste li primijetili kako se s padom vanjskih temperatura u svakodnevnom ženskom rječniku često pojavljuje riječ hulahopke? Ženski i muški svjetovi se razlikuju po mnogočemu. Pogotovo oni modni. Jedna od tih stvari je riječ hulahopke. Ali zato baš sve žene znaju da bez hulahopki nema dobrih zimskih kombinacija. Tijekom zime nose ih apsolutno svi, pa […]