Müller svijet

Müller svijet

Living

Dekoracija blagdanskog stola

Iskoristite hladne zimske dane, zabavite se sa svojom obitelji i učinite da adventski ugođaj u vašem domu bude savršen do svakog detalja.

Izrada kolača, uređivanje stana božićnim ukrasima, kupnja i ukrašavanje božićnog drvca, priprema poklona… sve to željno iščekujemo cijelu godinu. Slastice uglavnom plijene sve poglede (i nepca), ali vrijeme je da osim njih, prava zvijezda blagdanskog stola postane upravo – vaš stol.

Kristalni svijećnjaci za poseban dojam

Crveno, zlatno i bijelo glavne su boje koje se viđaju od prosinca do veljače u svakom domu, ali to ne znači da ne možete biti inovativni i izaći iz okvira. Boje koje će također svečano izgledati na stolu su ljubičasta, tamno plava i srebrna.

Pri odabiru boje detalja na stolu možete pripaziti da se ona ne poklapa s onom na zidovima ili drugim dominantnim objektima u prostoru. Ako želite naglasiti neke detalje i ukrase, bilo bi dobro da koristite barem svjetliju nijansu iste boje. Elegantni kristalni svijećnjaci svakom će blagdanskom stolu dati posebnu eleganciju i neponovljiv dojam. Neka se nađu i na vašem stolu.

Pribor, zdjele za serviranje i detalji

Pribor za jelo, tanjuri, zdjele za serviranje, detalji na stolu – za svečani dojam sve je važno. Zasigurno će svima zapeti za oko. Uz to, na stol stavite zlatni držač za ubruse, salvete sa zlatnim detaljima te zlatni držač za lučice i odajte dojam kraljevskog blagdanskog stola.

Osim pribora za jelo i tanjura, porculanske zdjele i pladnjevi s postoljem blagdanskom će ozračju dati poseban izgled. Posluživanje će biti pravi užitak, a i vi i gosti uživat ćete u čarima blagdanskih delicija.

Što potražiti u Mülleru:

Colou Delight Hurricane svijećnjak Winter Sky, kristalno staklo, visina 140 cm, 259,90 kuna

Mariefleur Gifts zdjela s ručkom, porculanska, 600 ml, 289,90 kuna

Artesano Original prezentacijska zdjela, porculanska, promjer 37 cm, 739,90 kuna

Artesano Original pladanj s postoljem, drveni, promjer 32,6 cm, visina 10,5 cm, 459,90 kuna

Retro Accessories poklopac, stakleni, 19 cm, 419,90 kuna

Možda će vas zanimati:

Living
31.12.2018.

Grickalice, mali zalogaji koje svi volimo

Čips, flips, štapići, kokice i ostale slane grickalice često su na meniju na raznim proslavama, zabavama, ali i kad god trebamo brzi zalogaj koji će nam dati energiju. Malo tko od nas ne voli grickalice. Slane, hrskave, uvijek dostupne, posebice kad trebamo nešto na brzinu ili kad se okuplja društvo, kad pripremamo party ili organiziramo […]

Living
27.12.2018.

Što je slavlje bez čaše pjenušca

Kod pjenušaca postoji jedno pravilo točenja koje je dobro znati: prvo ulijte u čašu trećinu željene količine, pa kada se pjena slegne dolijte još. Blagdansko vrijeme nezamislivo je bez pjenušaca. Mjehurići što pršte iz elegantne visoke čaše sinonim su za svečanosti, slavlja i božićnu atmosferu. Prosinac je vrijeme kada se može uživati u sjajnjim stvarima. […]

Ljepota i stil
26.12.2018.

Ovo je tajna najboljih zimskih kombinacija

Jeste li primijetili kako se s padom vanjskih temperatura u svakodnevnom ženskom rječniku često pojavljuje riječ hulahopke? Ženski i muški svjetovi se razlikuju po mnogočemu. Pogotovo oni modni. Jedna od tih stvari je riječ hulahopke. Ali zato baš sve žene znaju da bez hulahopki nema dobrih zimskih kombinacija. Tijekom zime nose ih apsolutno svi, pa […]