Müller svijet

Müller svijet

Living

Čišćenje doma umanjuje stres i rasterećuje misli

Istraživanja pokazuju kako je čist dom preudvjet za sretniji život. A to nam se uopće ne čini pretjeranom tvrdnjom.

Kada je oko nas u domu sve čisto, mirisno i uredno posloženo, uživanje u kućnoj atmosferi je zajamčeno. Naprosto je mnogo ljepše tako živjeti nego u neredu i nečistoći. Da bi se dogodio taj trenutak prave čistoće,  treba zasukati rukave. Oprati sva vrata, prozore, kupaonicu, zavjese, rublje…mogli bismo u nedogled nabrajati što sve treba. No, bez panike. Dobrim organizacijskim planom i super učinkovitim sredstvima za čišćenje iz Müllera, sve se te radnje obavljaju mnogo, mnogo lakše. I, da, dokazano je da čišćenje umanjuje stres, troši kalorije i opušta mozak.

Plan rada

Kada je temeljito čišćenje doma u pitanju, najgora stvar koju možete napraviti jest da si postavite nerealne ciljeve. Točnije, da isplanirate kako sve, ali baš sve morate očistiti u jednom danu. To naprosto nije moguće. Mnogo je bolja opcija posao rasporediti u nekoliko dana – i po prostorijama. Ne gledajte dom u cjelini jer ćete se obeshrabriti i pomisliti da nikada ništa nećete privesti kraju. Veselite se malim pomacima.

Pranje rublja i tkanina u stanu , poput zavjesa, prekrivača i navlaka, ostavite za zadnji dan čišćenja. Tako će vam dom, nakon čišćenja, još dugo, dugo tako divno mirisati.

Popis za kupnju

Sada kada imate dobro razrađen plan akcije, napravite popis sredstava za čišćenje kojima ćete posao mnogo lakše obaviti.

Ako tražite nešto…

… što uklanja neugodne mirise i cijeloj prostoriji daje svjež miris

Blink osvježivač prostora Čista svježina, 300 ml, 7,90 kuna

… za dugo održavanje svježine odjeće

Blink miris za rublje Nebeska svježina, 275 g, 39,90 kuna

… što čisti prozore, ogledala, pločice, automobilska stakla i druge glatke površine bez mrlja i tragova. Prljavština, nikotin i otisci prstiju se uklanjaju brzo i bez poteškoća. Uslijed posebne formule protiv sjaja se smanjuje ponovno nastajanje zaprljanja i mrlja od kiše.

Blink sredstvo za čišćenje stakla, 1L , 9,90 kuna

… što snažno i higijenski čisti sve do ispod ruba WC školjke šireći ugodni miris limuna. Efektivno djeluje protiv kamenca i taloga.

Blink WC gel za čišćenje WC-a, 750 ml, 8,90 kuna

… prirodno što odstranjuje nečistoću i kamenac; nešto za učinkovito uklanjanje naslaga kamenca i sapuna s tuševa, kada, umivaonika, slavina.

Blink sredstvo za čišćenje na bazi octa, 1 L, 6,90 kuna

…tako mirisno za pranje rublja.

Blink Luxury sredstvo za pranje rublja 1,9 L / 38 pranja, 45,90 kuna

Možda će vas zanimati:

Living
31.12.2018.

Grickalice, mali zalogaji koje svi volimo

Čips, flips, štapići, kokice i ostale slane grickalice često su na meniju na raznim proslavama, zabavama, ali i kad god trebamo brzi zalogaj koji će nam dati energiju. Malo tko od nas ne voli grickalice. Slane, hrskave, uvijek dostupne, posebice kad trebamo nešto na brzinu ili kad se okuplja društvo, kad pripremamo party ili organiziramo […]

Living
27.12.2018.

Što je slavlje bez čaše pjenušca

Kod pjenušaca postoji jedno pravilo točenja koje je dobro znati: prvo ulijte u čašu trećinu željene količine, pa kada se pjena slegne dolijte još. Blagdansko vrijeme nezamislivo je bez pjenušaca. Mjehurići što pršte iz elegantne visoke čaše sinonim su za svečanosti, slavlja i božićnu atmosferu. Prosinac je vrijeme kada se može uživati u sjajnjim stvarima. […]

Ljepota i stil
26.12.2018.

Ovo je tajna najboljih zimskih kombinacija

Jeste li primijetili kako se s padom vanjskih temperatura u svakodnevnom ženskom rječniku često pojavljuje riječ hulahopke? Ženski i muški svjetovi se razlikuju po mnogočemu. Pogotovo oni modni. Jedna od tih stvari je riječ hulahopke. Ali zato baš sve žene znaju da bez hulahopki nema dobrih zimskih kombinacija. Tijekom zime nose ih apsolutno svi, pa […]