Müller svijet

Müller svijet

Living

Čišćenje doma umanjuje stres i rasterećuje misli

Istraživanja pokazuju kako je čist dom preudvjet za sretniji život. A to nam se uopće ne čini pretjeranom tvrdnjom.

Kada je oko nas u domu sve čisto, mirisno i uredno posloženo, uživanje u kućnoj atmosferi je zajamčeno. Naprosto je mnogo ljepše tako živjeti nego u neredu i nečistoći. Da bi se dogodio taj trenutak prave čistoće,  treba zasukati rukave. Oprati sva vrata, prozore, kupaonicu, zavjese, rublje…mogli bismo u nedogled nabrajati što sve treba. No, bez panike. Dobrim organizacijskim planom i super učinkovitim sredstvima za čišćenje iz Müllera, sve se te radnje obavljaju mnogo, mnogo lakše. I, da, dokazano je da čišćenje umanjuje stres, troši kalorije i opušta mozak.

Plan rada

Kada je temeljito čišćenje doma u pitanju, najgora stvar koju možete napraviti jest da si postavite nerealne ciljeve. Točnije, da isplanirate kako sve, ali baš sve morate očistiti u jednom danu. To naprosto nije moguće. Mnogo je bolja opcija posao rasporediti u nekoliko dana – i po prostorijama. Ne gledajte dom u cjelini jer ćete se obeshrabriti i pomisliti da nikada ništa nećete privesti kraju. Veselite se malim pomacima.

Pranje rublja i tkanina u stanu , poput zavjesa, prekrivača i navlaka, ostavite za zadnji dan čišćenja. Tako će vam dom, nakon čišćenja, još dugo, dugo tako divno mirisati.

Popis za kupnju

Sada kada imate dobro razrađen plan akcije, napravite popis sredstava za čišćenje kojima ćete posao mnogo lakše obaviti.

Ako tražite nešto…

… što uklanja neugodne mirise i cijeloj prostoriji daje svjež miris

Blink osvježivač prostora Čista svježina, 300 ml, 7,90 kuna

… za dugo održavanje svježine odjeće

Blink miris za rublje Nebeska svježina, 275 g, 39,90 kuna

… što čisti prozore, ogledala, pločice, automobilska stakla i druge glatke površine bez mrlja i tragova. Prljavština, nikotin i otisci prstiju se uklanjaju brzo i bez poteškoća. Uslijed posebne formule protiv sjaja se smanjuje ponovno nastajanje zaprljanja i mrlja od kiše.

Blink sredstvo za čišćenje stakla, 1L , 9,90 kuna

… što snažno i higijenski čisti sve do ispod ruba WC školjke šireći ugodni miris limuna. Efektivno djeluje protiv kamenca i taloga.

Blink WC gel za čišćenje WC-a, 750 ml, 8,90 kuna

… prirodno što odstranjuje nečistoću i kamenac; nešto za učinkovito uklanjanje naslaga kamenca i sapuna s tuševa, kada, umivaonika, slavina.

Blink sredstvo za čišćenje na bazi octa, 1 L, 6,90 kuna

…tako mirisno za pranje rublja.

Blink Luxury sredstvo za pranje rublja 1,9 L / 38 pranja, 45,90 kuna

Možda će vas zanimati:

Ljepota i stil
13.11.2018.

Bez trendi čarapa nema ni dobre modne kombinacije

Postoji jedan veliki razlog zašto volimo hladnije dane, a to su čarape u svim oblicima. Ove su sezone čarape jedan od ključnih modnih detalja s kojim trendseterice izgrađuju svoj stil. Naravno, najlon čarape imaju i očitu praktičnu funkciju jer griju, a zahvaljujući visokoj tehnologiji izrade pređa imaju i moć da stegnu gdje treba te tako […]

Ljepota i stil
12.11.2018.

Osjetljiva koža traži primjerenu njegu

Čak 70 posto žena tvrdi da ima osjetljivu kožu. Osjetljiva koža je ona koja reagira intenzivnije i brže na razne utjecaje, a preporuka je birati proizvode sa što manje konzervansa. Pitamo li dermatologe koje su zapravo značajke osjetljive kože, reći će kako je osjetljivost posljedica hiperaktivacije živčanog sustava koji izaziva upalna stanja u tkivu i […]

Living
09.11.2018.

Kako proslaviti Martinje

Uz delicije na stolu, Martinje je nezamislivo bez dobrog vina ohlađenog na pravoj temperaturi i serviranog u prave čaše. Mnogima je Martinje najdraži dan u godini. Ovaj blagdan “krštenja vina”, odnosno pretvaranja mošta u mlado vino, obilježava se 11. studenoga. Na taj je dan 397. godine pokopan sveti Martin iz Toursa, zaštitnik vinara i vinograda, […]