Müller svijet

Müller svijet

Living

Čišćenje doma umanjuje stres i rasterećuje misli

Istraživanja pokazuju kako je čist dom preudvjet za sretniji život. A to nam se uopće ne čini pretjeranom tvrdnjom.

Kada je oko nas u domu sve čisto, mirisno i uredno posloženo, uživanje u kućnoj atmosferi je zajamčeno. Naprosto je mnogo ljepše tako živjeti nego u neredu i nečistoći. Da bi se dogodio taj trenutak prave čistoće,  treba zasukati rukave. Oprati sva vrata, prozore, kupaonicu, zavjese, rublje…mogli bismo u nedogled nabrajati što sve treba. No, bez panike. Dobrim organizacijskim planom i super učinkovitim sredstvima za čišćenje iz Müllera, sve se te radnje obavljaju mnogo, mnogo lakše. I, da, dokazano je da čišćenje umanjuje stres, troši kalorije i opušta mozak.

Plan rada

Kada je temeljito čišćenje doma u pitanju, najgora stvar koju možete napraviti jest da si postavite nerealne ciljeve. Točnije, da isplanirate kako sve, ali baš sve morate očistiti u jednom danu. To naprosto nije moguće. Mnogo je bolja opcija posao rasporediti u nekoliko dana – i po prostorijama. Ne gledajte dom u cjelini jer ćete se obeshrabriti i pomisliti da nikada ništa nećete privesti kraju. Veselite se malim pomacima.

Pranje rublja i tkanina u stanu , poput zavjesa, prekrivača i navlaka, ostavite za zadnji dan čišćenja. Tako će vam dom, nakon čišćenja, još dugo, dugo tako divno mirisati.

Popis za kupnju

Sada kada imate dobro razrađen plan akcije, napravite popis sredstava za čišćenje kojima ćete posao mnogo lakše obaviti.

Ako tražite nešto…

… što uklanja neugodne mirise i cijeloj prostoriji daje svjež miris

Blink osvježivač prostora Čista svježina, 300 ml, 7,90 kuna

… za dugo održavanje svježine odjeće

Blink miris za rublje Nebeska svježina, 275 g, 39,90 kuna

… što čisti prozore, ogledala, pločice, automobilska stakla i druge glatke površine bez mrlja i tragova. Prljavština, nikotin i otisci prstiju se uklanjaju brzo i bez poteškoća. Uslijed posebne formule protiv sjaja se smanjuje ponovno nastajanje zaprljanja i mrlja od kiše.

Blink sredstvo za čišćenje stakla, 1L , 9,90 kuna

… što snažno i higijenski čisti sve do ispod ruba WC školjke šireći ugodni miris limuna. Efektivno djeluje protiv kamenca i taloga.

Blink WC gel za čišćenje WC-a, 750 ml, 8,90 kuna

… prirodno što odstranjuje nečistoću i kamenac; nešto za učinkovito uklanjanje naslaga kamenca i sapuna s tuševa, kada, umivaonika, slavina.

Blink sredstvo za čišćenje na bazi octa, 1 L, 6,90 kuna

…tako mirisno za pranje rublja.

Blink Luxury sredstvo za pranje rublja 1,9 L / 38 pranja, 45,90 kuna

Možda će vas zanimati:

Ljepota i stil
21.09.2018.

Pametne kreme koje štite, njeguju i ujednačavaju ten: naučite sve o BB, CC i DD kremama

Sve savršenije, učinkovitije i bolje, BB (Beauty Balm), CC  (Color Correcting) ili DD (Daily Defense ili Dynamic Do-All) kreme postale su nezaobilazne u kozmetičkoj torbici svake žene. I dok se BB kreme preporučuju mlađim ženama, CC i DD kreme idealne su za žene iznad 30-ih jer sadrže i snažne anti-age sastojke. Malo koja žena nije […]

Ljepota i stil
20.09.2018.

Make-up trendovi: nevidljiva šminka za savršen prirodni izgled

Kada je u pitanju svakodnevna šminka za posao, školu ili fakultet najbolje je odabrati nenapadnu ili šminku u tzv. nude tonovima. Lagani make-up koji pruža licu prozračnost i svjež izgled naglasit će najljepše na svakoj ženi. Izgled lica na kojem su naglašene prirodnost i svježina spada među najljepše, ove sezone najtraženije, ali i najteže izazove […]

Ljepota i stil
19.09.2018.

Prikrivanje sijedih kod muškaraca

Nekada su se prve sijede vlasi gotovo redovito pojavljivale u tridesetima, no danas je sve više onih koji sijede primjećuju mnogo ranije. Mnogi muškarci kada tek počnu uočavati sijede vlasi toniraju ih gelovima ili sprejevima za sijede vlasi što je odlično rješenje. Kao i žene, i muškarci pojavu sijedih vlasi najprije doživljavaju kao znak starenja koji […]