Müller svijet

Müller svijet

Dječji svijet

Sve što djeci treba za početak školske godine

Ljeto je u punom jeku, uživanje u slobodnom vremenu i svim čarima ljetnih praznika na vrhuncu. No, svaki školarac, i njegovi roditelji, znaju da ljeto završava 3. rujna.

To je, naime, dan kada počinje nova školska godina. Njoj se, pak, najviše vesele prvašići. Bez obzira što s nestrpljenjem iščekuju nove izazove, ovo je trenutak kada djeci treba olakšati prilagodbu na nove obaveze, na životnu promjenu koja im slijedi.

Tri dobre ideje da početak školske godine bude pravo veselje

1. Pozitivne misli

Bez obzira na verbalne poruke jačanja samopouzdanja, djeca iščitavaju i one neverbalne.  Stoga roditelji ne bi trebali djecu opterećivati svojim zabrinutim stavom primjerice hoće li mi se dijete snaći u školi i kako će ispunjavati svoje obaveze. Ako se i brinete, to ne pokazujte. Da ne bi dijete pomislilo kako je škola nešto što ne može savladati.

2. Upoznavanje terena

Organizirajte “izlet” u okolici škole koju će dijete pohađati. Zajedno otiđite na školsko igralište, igrajte nogomet, košarku, badminton…Ovo je najzabavniji način da s djetetom prođete put do škole, da se dobro zabavite te da dijete, na jedan vrlo opušten način, upozna okoliš u kojem će boraviti.

3. Zajedno u nabavu školskog pribora

Mnogim je roditeljima nabava školskog pribora priličan stres, ali djeci je ovaj šoping pravo veselje. Zato bi bilo dobro u kupnju ići zajedno s djetetom. Flomasteri, pernice, školske torbe… sve su to nove stvari koje prvašiću trebaju i koje ga motiviraju. Neka ih dijete odabere samo: torbu s omiljenim likom, šarenu pernicu, fora ruksak za tjelesni…U Mülleru ima veliki izbor školskog pribora za djevojčice i dječake.


Flomasteri Pelikan u etuiju, 30 komada, 45,90 kuna

Pernica s motivom Galaxie s tri zipa i svim priborom, 69,90 kuna

Set školska torba s motivom Spring Kissa: torba, vrećica za tjelesni, pernica i okrugla pernica, 719,90 kuna

Mini Kids ruksak, 25x16x27, s podlogom za sjedenje i bočnim džepom za bocu, 279,90 kuna

Bilježnica Pig s motivom Wildlifea, A4, na crte ili kvadratiće, 13,90 kuna

Možda će vas zanimati ?

* Nastavna godina počinje 3. rujna 2018., a završava 14. lipnja 2019.
* Zimski odmor počinje 24. prosinca 2018., a nastava počinje 14. siječnja 2019.
* Proljetni odmor učenika počinje 18. travnja 2019., a nastava počinje 29.
travnja 2019.

Možda će vas zanimati:

Prirodni kutak
14.12.2018.

Naglasite svoju prirodnu ljepotu prirodnim make-upom

Povratak prirodi i svemu što ima veze s njom postao je globalni trend koji je, naravno, zahvatio i kozmetičku industriju. Mnogim ženama je važno da se njeguju i šminkaju s proizvodima u čijem se sastavu nalaze sirovine potpuno prirodnog podrijetla, u kojima nema mineralnih ulja i sintetskih bojila i mirisa. Jedna od takvih je i […]

Living
11.12.2018.

Dekoracija blagdanskog stola

Iskoristite hladne zimske dane, zabavite se sa svojom obitelji i učinite da adventski ugođaj u vašem domu bude savršen do svakog detalja. Izrada kolača, uređivanje stana božićnim ukrasima, kupnja i ukrašavanje božićnog drvca, priprema poklona… sve to željno iščekujemo cijelu godinu. Slastice uglavnom plijene sve poglede (i nepca), ali vrijeme je da osim njih, prava […]

Ljepota i stil
10.12.2018.

Pronašli smo top 5 proizvoda za blagdanski look

U prosincu je gotovo svaka prigoda svečana. Blagdani su pred vratima, a s njima dolaze i predivni trenuci druženja, izlazaka, zabave, a time i šminkanja. Svakoj ženi, jednostavno, treba još barem jedan komad šminke. Bez obzira radi li se o sjenilu, ružu ili pak puder podlozi. Stoga, pokazuju istraživanja, šminka je jedan od onih blagdanskih […]