Müller svijet

Müller svijet

Dječji svijet

Sve što djeci treba za početak školske godine

Ljeto je u punom jeku, uživanje u slobodnom vremenu i svim čarima ljetnih praznika na vrhuncu. No, svaki školarac, i njegovi roditelji, znaju da ljeto završava 3. rujna.

To je, naime, dan kada počinje nova školska godina. Njoj se, pak, najviše vesele prvašići. Bez obzira što s nestrpljenjem iščekuju nove izazove, ovo je trenutak kada djeci treba olakšati prilagodbu na nove obaveze, na životnu promjenu koja im slijedi.

Tri dobre ideje da početak školske godine bude pravo veselje

1. Pozitivne misli

Bez obzira na verbalne poruke jačanja samopouzdanja, djeca iščitavaju i one neverbalne.  Stoga roditelji ne bi trebali djecu opterećivati svojim zabrinutim stavom primjerice hoće li mi se dijete snaći u školi i kako će ispunjavati svoje obaveze. Ako se i brinete, to ne pokazujte. Da ne bi dijete pomislilo kako je škola nešto što ne može savladati.

2. Upoznavanje terena

Organizirajte “izlet” u okolici škole koju će dijete pohađati. Zajedno otiđite na školsko igralište, igrajte nogomet, košarku, badminton…Ovo je najzabavniji način da s djetetom prođete put do škole, da se dobro zabavite te da dijete, na jedan vrlo opušten način, upozna okoliš u kojem će boraviti.

3. Zajedno u nabavu školskog pribora

Mnogim je roditeljima nabava školskog pribora priličan stres, ali djeci je ovaj šoping pravo veselje. Zato bi bilo dobro u kupnju ići zajedno s djetetom. Flomasteri, pernice, školske torbe… sve su to nove stvari koje prvašiću trebaju i koje ga motiviraju. Neka ih dijete odabere samo: torbu s omiljenim likom, šarenu pernicu, fora ruksak za tjelesni…U Mülleru ima veliki izbor školskog pribora za djevojčice i dječake.


Flomasteri Pelikan u etuiju, 30 komada, 45,90 kuna

Pernica s motivom Galaxie s tri zipa i svim priborom, 69,90 kuna

Set školska torba s motivom Spring Kissa: torba, vrećica za tjelesni, pernica i okrugla pernica, 719,90 kuna

Mini Kids ruksak, 25x16x27, s podlogom za sjedenje i bočnim džepom za bocu, 279,90 kuna

Bilježnica Pig s motivom Wildlifea, A4, na crte ili kvadratiće, 13,90 kuna

Možda će vas zanimati ?

* Nastavna godina počinje 3. rujna 2018., a završava 14. lipnja 2019.
* Zimski odmor počinje 24. prosinca 2018., a nastava počinje 14. siječnja 2019.
* Proljetni odmor učenika počinje 18. travnja 2019., a nastava počinje 29.
travnja 2019.

Možda će vas zanimati:

Living
31.12.2018.

Grickalice, mali zalogaji koje svi volimo

Čips, flips, štapići, kokice i ostale slane grickalice često su na meniju na raznim proslavama, zabavama, ali i kad god trebamo brzi zalogaj koji će nam dati energiju. Malo tko od nas ne voli grickalice. Slane, hrskave, uvijek dostupne, posebice kad trebamo nešto na brzinu ili kad se okuplja društvo, kad pripremamo party ili organiziramo […]

Living
27.12.2018.

Što je slavlje bez čaše pjenušca

Kod pjenušaca postoji jedno pravilo točenja koje je dobro znati: prvo ulijte u čašu trećinu željene količine, pa kada se pjena slegne dolijte još. Blagdansko vrijeme nezamislivo je bez pjenušaca. Mjehurići što pršte iz elegantne visoke čaše sinonim su za svečanosti, slavlja i božićnu atmosferu. Prosinac je vrijeme kada se može uživati u sjajnjim stvarima. […]

Ljepota i stil
26.12.2018.

Ovo je tajna najboljih zimskih kombinacija

Jeste li primijetili kako se s padom vanjskih temperatura u svakodnevnom ženskom rječniku često pojavljuje riječ hulahopke? Ženski i muški svjetovi se razlikuju po mnogočemu. Pogotovo oni modni. Jedna od tih stvari je riječ hulahopke. Ali zato baš sve žene znaju da bez hulahopki nema dobrih zimskih kombinacija. Tijekom zime nose ih apsolutno svi, pa […]