Müller svijet

Müller svijet

Dječji svijet

Ljetovanje je pravo vrijeme da probudite kreativnost u svome djetetu

Zašto ne biste vrijeme godišnjeg odmora posvetili i poticanju kreativnosti svoga djeteta. Zajedničko vrijeme možete provesti u zanimljivim i inspirativnim igrama.

Svako dijete uči postati kreativno, važno je samo da dobije dovoljno prilika. Dijete uči stalno preispitujući svoja ranija znanja i iskustva na način da isprobava, istražuje, provjerava, ispravlja i nadograđuje. Primjerice, potraga za nečim je djeci uvijek zanimljiva, a može se upotpuniti raznim pitanjima i zagonetkama, naravno sve na temu koja je djetetu zanimljiva.

Velika bojanka “Psići u ophodnji” savršena je za zanimaciju tijekom ljeta, 39,90 kuna

 

Boravak u prirodi, na moru, u okruženju drukčijem od onog na koje je dijete naviklo uvelike će povećati želju za istraživanjem, a time i za kreativnošću. Stoga na ljetovanju uživajte u istraživanju zajedno sa svojim mališanima, probudite dijete u sebi i pokažite svom mališanu kako biti kreativan. Za kreativnost nisu nužne skupe igračke i gadgeti – dovoljno je samo malo mašte i volje.

Bojanka za odrasle i djecu “Vintage Ocean” probudit će kreativca u vama, 39,90 kuna

Pridružite se svom djetetu dok crta, svira gitaru, izrađuje robota… Odvedite ga u muzej, zajedno posjetite knjižnicu, bodrite ga na treninzima i natjecanjima. Isto tako odvojite vrijeme i za vlastitu kreativnost, budući da djeca uče gledajući svoje roditelje: neka vide kako uživate u nekom svom hobiju, kućnoj radinosti ili sportu.

Kreativnost se razvija

Djeca se ne rađaju s urođenom razinom kreativnosti, ona se razvija kroz razne aktivnosti i spoznavanje svijeta oko sebe. Kreativnost pomaže djeci da budu sigurnija, razviju društvene vještine i uče bolje. Dopustite im neka razviju vještinu kreativnih aktivnosti, budite im podrška i potpora u svakom trenu, ali ih ne pokušavajte motivirati nagradama i raznim poticajima.

Set flomastera: 36 komada, debljina pisanja 0,3 mm, trokutasta forma, 79,90 kuna

Kreativnost na ljetovanju

U vašoj torbi za plažu neka se obvezno nađe nekoliko bojanki, bojice, blokovi za pisanje. Odvažite se napraviti svoj mali dvorac od papira, vitezove i princeze. Crtajte zajedno s djetetom, proširujte njegove vidike. Neka vidi da je sve moguće i neka pokuša samo ili zajedno s vama izraditi ono o čemu najviše razmišlja. To je mnogo uzbudljivije nego kupiti gotovu igračku u trgovini. Skupljate školjkice i izradite narukvicu ili ogrlicu za dar, napravite mali magnet od kamenčića s plaže – to će djetetu biti posebno uzbudljivo.

Bojice u metalnom etuiju: 72 komada za savršeno bojanje i crtanje, 239,90 kuna

Faber Castell drvene bojice, 12 komada, 75,90 kuna

Možda će vas zanimati:

Living
31.12.2018.

Grickalice, mali zalogaji koje svi volimo

Čips, flips, štapići, kokice i ostale slane grickalice često su na meniju na raznim proslavama, zabavama, ali i kad god trebamo brzi zalogaj koji će nam dati energiju. Malo tko od nas ne voli grickalice. Slane, hrskave, uvijek dostupne, posebice kad trebamo nešto na brzinu ili kad se okuplja društvo, kad pripremamo party ili organiziramo […]

Living
27.12.2018.

Što je slavlje bez čaše pjenušca

Kod pjenušaca postoji jedno pravilo točenja koje je dobro znati: prvo ulijte u čašu trećinu željene količine, pa kada se pjena slegne dolijte još. Blagdansko vrijeme nezamislivo je bez pjenušaca. Mjehurići što pršte iz elegantne visoke čaše sinonim su za svečanosti, slavlja i božićnu atmosferu. Prosinac je vrijeme kada se može uživati u sjajnjim stvarima. […]

Ljepota i stil
26.12.2018.

Ovo je tajna najboljih zimskih kombinacija

Jeste li primijetili kako se s padom vanjskih temperatura u svakodnevnom ženskom rječniku često pojavljuje riječ hulahopke? Ženski i muški svjetovi se razlikuju po mnogočemu. Pogotovo oni modni. Jedna od tih stvari je riječ hulahopke. Ali zato baš sve žene znaju da bez hulahopki nema dobrih zimskih kombinacija. Tijekom zime nose ih apsolutno svi, pa […]