Müller svijet

Müller svijet

Dječji svijet

Ljetovanje je pravo vrijeme da probudite kreativnost u svome djetetu

Zašto ne biste vrijeme godišnjeg odmora posvetili i poticanju kreativnosti svoga djeteta. Zajedničko vrijeme možete provesti u zanimljivim i inspirativnim igrama.

Svako dijete uči postati kreativno, važno je samo da dobije dovoljno prilika. Dijete uči stalno preispitujući svoja ranija znanja i iskustva na način da isprobava, istražuje, provjerava, ispravlja i nadograđuje. Primjerice, potraga za nečim je djeci uvijek zanimljiva, a može se upotpuniti raznim pitanjima i zagonetkama, naravno sve na temu koja je djetetu zanimljiva.

Velika bojanka “Psići u ophodnji” savršena je za zanimaciju tijekom ljeta, 39,90 kuna

 

Boravak u prirodi, na moru, u okruženju drukčijem od onog na koje je dijete naviklo uvelike će povećati želju za istraživanjem, a time i za kreativnošću. Stoga na ljetovanju uživajte u istraživanju zajedno sa svojim mališanima, probudite dijete u sebi i pokažite svom mališanu kako biti kreativan. Za kreativnost nisu nužne skupe igračke i gadgeti – dovoljno je samo malo mašte i volje.

Bojanka za odrasle i djecu “Vintage Ocean” probudit će kreativca u vama, 39,90 kuna

Pridružite se svom djetetu dok crta, svira gitaru, izrađuje robota… Odvedite ga u muzej, zajedno posjetite knjižnicu, bodrite ga na treninzima i natjecanjima. Isto tako odvojite vrijeme i za vlastitu kreativnost, budući da djeca uče gledajući svoje roditelje: neka vide kako uživate u nekom svom hobiju, kućnoj radinosti ili sportu.

Kreativnost se razvija

Djeca se ne rađaju s urođenom razinom kreativnosti, ona se razvija kroz razne aktivnosti i spoznavanje svijeta oko sebe. Kreativnost pomaže djeci da budu sigurnija, razviju društvene vještine i uče bolje. Dopustite im neka razviju vještinu kreativnih aktivnosti, budite im podrška i potpora u svakom trenu, ali ih ne pokušavajte motivirati nagradama i raznim poticajima.

Set flomastera: 36 komada, debljina pisanja 0,3 mm, trokutasta forma, 79,90 kuna

Kreativnost na ljetovanju

U vašoj torbi za plažu neka se obvezno nađe nekoliko bojanki, bojice, blokovi za pisanje. Odvažite se napraviti svoj mali dvorac od papira, vitezove i princeze. Crtajte zajedno s djetetom, proširujte njegove vidike. Neka vidi da je sve moguće i neka pokuša samo ili zajedno s vama izraditi ono o čemu najviše razmišlja. To je mnogo uzbudljivije nego kupiti gotovu igračku u trgovini. Skupljate školjkice i izradite narukvicu ili ogrlicu za dar, napravite mali magnet od kamenčića s plaže – to će djetetu biti posebno uzbudljivo.

Bojice u metalnom etuiju: 72 komada za savršeno bojanje i crtanje, 239,90 kuna

Faber Castell drvene bojice, 12 komada, 75,90 kuna

Možda će vas zanimati:

Prirodni kutak
14.12.2018.

Naglasite svoju prirodnu ljepotu prirodnim make-upom

Povratak prirodi i svemu što ima veze s njom postao je globalni trend koji je, naravno, zahvatio i kozmetičku industriju. Mnogim ženama je važno da se njeguju i šminkaju s proizvodima u čijem se sastavu nalaze sirovine potpuno prirodnog podrijetla, u kojima nema mineralnih ulja i sintetskih bojila i mirisa. Jedna od takvih je i […]

Living
11.12.2018.

Dekoracija blagdanskog stola

Iskoristite hladne zimske dane, zabavite se sa svojom obitelji i učinite da adventski ugođaj u vašem domu bude savršen do svakog detalja. Izrada kolača, uređivanje stana božićnim ukrasima, kupnja i ukrašavanje božićnog drvca, priprema poklona… sve to željno iščekujemo cijelu godinu. Slastice uglavnom plijene sve poglede (i nepca), ali vrijeme je da osim njih, prava […]

Ljepota i stil
10.12.2018.

Pronašli smo top 5 proizvoda za blagdanski look

U prosincu je gotovo svaka prigoda svečana. Blagdani su pred vratima, a s njima dolaze i predivni trenuci druženja, izlazaka, zabave, a time i šminkanja. Svakoj ženi, jednostavno, treba još barem jedan komad šminke. Bez obzira radi li se o sjenilu, ružu ili pak puder podlozi. Stoga, pokazuju istraživanja, šminka je jedan od onih blagdanskih […]