Müller svijet

Müller svijet

Dječji svijet

Crtanje i slikanje je zabavno: napravite dječju izložbu u dvorištu

Likovno izražavanje jedan je od najboljih načina da u svom djetetu potaknete maštu i probudite kreativnost – još od najranije dobi.

Djeca vole ostavljati trag bojom: kredom po cesti, kistovima i temperama po papiru, drvenim bojama po bojankama, markerima po plastičnim pločama…U toj aktivnosti ih definitivno treba poticati jer su crtanje i slikanje jedni od najboljih načina da u svom djetetu potaknete maštu i probudite kreativnost. I ne samo to: likovnim izražavanjem se dokazano povećava koncentracija te razvijaju sposobnost pronalaženja alternativnih rješenja i razmišljanja.

Osim toga, djeca na taj način istražuju i otkrivaju svijet oko sebe te razvijaju osjećaj sigurnosti, jačaju samopouzdanje, samostalnost, samokontrolu, stječu nova prijateljstva… Upravo će im sve to biti od velike pomoći u daljnjem životu, a posebno za razvoj motorike.

U ljetno vrijeme, kada djeca više borave na otvorenom, likovno izražavanje može postati i uzbudljiva igra. Sve što za nju treba, osim dobre volje i dobrog društva, pronašli smo u Mülleru.

Zabava na asfaltu

Igranje na ulici ili u dvorištu kuće s djecom iz susjedstva uvijek je vrlo uzbudljiva stvar. Dobra stara igra “školice” već se desetljećima iscrtava kredom na isti način, a dokazano je uzbudljivija ako se polja nacrtaju s kremom u boji. I zato, bez obzira što “školica” nestaje s prvom kišom, nije je teško – svaki put u drugoj boji – iscrtati ponovno i dodatno ukrasiti cvjetićima i srčekima.

Kreda za cestu, 20 komada u kantici, 15,90 kuna

Umjetnost u hladu

Kada nastupe prave ljetne vrućine, spas se traži u hladu. Da djeci ne bi bilo dosadno, potaknite ih na crtanje i slikanje. Sve što im treba su papir, boje i kistovi jer je inspiracija – krošnje drveća, plavo nebo i kukci u letu – svuda oko njih.

Blok za crtanje Pelikan A4, 100 listova, 19,90 kuna

Set kistova za slikanje, 5 komada u etuiju, 17,90 kuna

Drvene bojice Pelikan, 12 komada, 15,90 kuna

Blok za crtanje Pelikan A4, 100 listova, 19,90 kuna

Markeri Faber-Castell, 8 komada u etuiju, 35,90 kuna

Ideja više!

Djeca obožavaju vidjeti svoja postignuća. Stoga skupljajte njihove ljetne radove na papiru te fotografirajte crteže kredom na asfaltu, pa napravite izložbu na otvorenom. Pozovite sve prijatelje. Mali umjetnik bit će iznimno ponosan na sebe.

Možda će vas zanimati:

Prirodni kutak
14.12.2018.

Naglasite svoju prirodnu ljepotu prirodnim make-upom

Povratak prirodi i svemu što ima veze s njom postao je globalni trend koji je, naravno, zahvatio i kozmetičku industriju. Mnogim ženama je važno da se njeguju i šminkaju s proizvodima u čijem se sastavu nalaze sirovine potpuno prirodnog podrijetla, u kojima nema mineralnih ulja i sintetskih bojila i mirisa. Jedna od takvih je i […]

Living
11.12.2018.

Dekoracija blagdanskog stola

Iskoristite hladne zimske dane, zabavite se sa svojom obitelji i učinite da adventski ugođaj u vašem domu bude savršen do svakog detalja. Izrada kolača, uređivanje stana božićnim ukrasima, kupnja i ukrašavanje božićnog drvca, priprema poklona… sve to željno iščekujemo cijelu godinu. Slastice uglavnom plijene sve poglede (i nepca), ali vrijeme je da osim njih, prava […]

Ljepota i stil
10.12.2018.

Pronašli smo top 5 proizvoda za blagdanski look

U prosincu je gotovo svaka prigoda svečana. Blagdani su pred vratima, a s njima dolaze i predivni trenuci druženja, izlazaka, zabave, a time i šminkanja. Svakoj ženi, jednostavno, treba još barem jedan komad šminke. Bez obzira radi li se o sjenilu, ružu ili pak puder podlozi. Stoga, pokazuju istraživanja, šminka je jedan od onih blagdanskih […]