HUMANITARNA VEČERA U SPLITU / Za obnovu stana mladih Maestralovaca prikupljeno 375 tisuća kuna: Iznenađenje večeri bio je anonimni donator koji je dao 150.000 kuna

Image
Foto: Facebook

Na večeri je bilo 350 uzvanika ​koje su zabavljali Petar Graš​o​, Zoric​a​ Kondž​a​, Jošk​o​ Banov, Doris Dragović, Iv​o​ Amulić, operne i koncertne pjevačice Terezij​a​ Kusanović i Josipa Šušnjar​a

29.12.2021.
12:26
Facebook
VOYO logo

Na humanitarnoj večeri za djecu Maestrala prikupljeno je ukupno 375 tisuća kuna za obnovu stana u Splitu u kojemu živi 30-tak mladih iz Dječjeg doma ​Maestral, stariji od 18 godina, čime je prikupljen novac za procijenjene radove preuređenja stana.

Humanitarna večera održana je sinoć u restoranu Kampus. Dječji dom Maestral je na gala večeri okupio donatore​,​ tvrtke i ljude dobra srca, koji su među prvima donirali 200 tisuća kuna za rekonstrukciju stana mladim Maestralovcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom večeri je održana aukcija s dresom zvijezde Hajduka Marka Livaje na kojoj je prikupljeno dodatnih 25 tisuća kuna, ali najveće iznenađenje večeri je donacija od 150 tisuća kuna od uzvanika koji je želio ostati anoniman​, kažu organizatori iz Dječjeg doma Maestral​. 

Napominju da je time ispunjen novčani cilj akcije, ​u kojoj je prikupljeno čak više od 350 tisuća kuna, na koliko su procijenjeni radovi detaljnog preuređenja stana, koji je do sada bio dom tridesetak mladih Maestralovaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

​Na večeri je bilo 350 uzvanika ​koje su zabavljali Petar Graš​o​, Zoric​a​ Kondž​a​, Jošk​o​ Banov, Doris Dragović, Iv​o​ Amulić, operne i koncertne pjevačice Terezij​a​ Kusanović i Josipa Šušnjar​a​.

Image
humanitarna akcija /

Palčići donirali tri vrijedna uređaja pulskoj bolnici! 'U ovako izazovnim vremenima svaka akcija je značajna'

Image
humanitarna akcija /

Palčići donirali tri vrijedna uređaja pulskoj bolnici! 'U ovako izazovnim vremenima svaka akcija je značajna'

Večera je organizirana uz pomoć Studentskog centra Split, a volonterski su se angažirali i poznati hrvatski kuhari ​i to​ Hrvoje Zirojević, Ivan Pažanin, Duje i AntePisac, Roko Puče, Pero Savanović, Matko Ivanišević i Duje Milić, koji su uzvanike počastili vrhunskom hranom.

​​Večeri su prisustvovali u ime hrvatskog premijera Andreja Plenkovića državna tajnica Marija Pletikosa iz Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban sa suradnicima, splitski gradonačelnik Ivica Puljak, saborska zastupnica Marijana Puljak, ​mons.​ Marin Barišić, splitsko-makarski nadbiskup i metropolit, brojne tvrtke​ i​ osobe dobre volje.​

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ravnateljica ​Dječjeg doma Maestral Jelena Burazin je zahvalila svima na donacijama, ali i podršci i ljubavi koju su pokazali djeci​ kroz sve protekle godine, ali i one koje dolaze.​ ​

Svi oni koji žele podržati djecu i Dom Maestral mogu svoje donacije uplatiti na žiro račun Maestrala HR1023900011100024990 ili kupiti umjetničke slike poznatih hrvatskih umje​t​nika putem web shopa, na stranici www.dddmaestral.hr. Web Shop je,​ ​kao poklon Maestralu, izradila informatička ​tvrtka iz Splita DB Touch.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo