DRUGI SOLO ALBUM / Vraća se Dolores O'Riordan

Image

Svima koji ne mogu dočekati nove pjesme Cranberriesa stiže samostalno izdanje njihove pjevačice.

6.1.2009.
11:54
VOYO logo

Alfa i omega irskih Cranberriesa Dolores O'Riordan završila je snimanje svog drugog samostalnog albuma koji pod nazivom "No Baggage?" izlazi u svibnju.

Kao i na njenom solo prvijencu "Are You Listening", produkcije se ponovno prihvatio Dan Brodbeck uz asistenciju same Dolores. Obožavateljima je pripremila i posebnu poslasticu - na službenoj stranici možete pronaći niz video-zapisa sa snimanja albuma koje će u budućnosti vjerojatno objaviti kao dodatak albumu. Na istom mjestu objavljene su i četiri nove pjesme ("Switch Off The Moment", "It's You", "Be Careful" i "Throw Your Amrs Around Me"), zamišljene kao svojevrsni preview.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti debi "Are You Listening" neslavno je propao zbog velikih komplikacija koje je O'Riordanova imala sa tadašnjom izdavačkom kućom pa ćemo joj ovog puta zaželjeti više sreće.

Da je ovo vrlo uspješno razdoblje njene karijere potvrđuje i priznanje Trinity Collagea u Dublinu koje ju je proglasilo počasnim članom svog filozofskog društva. Prije nje u isto su, između ostalih, uvršteni Al Pacino te Bono i The Edge iz U2-a.     

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo