Novi trend / Volonturizam sve je popularniji u svijetu, a otvaraju se mogućnosti i u Dubrovniku

Image
Foto: dubrovački dnevnik

Radionica umrežavanja predstavnika javnog, privatnog i neprofitnog sektora u projektu „Otvorite granice za pustolovine i nove mogućnosti putovanja“ održava se danas u Dubrovniku u prostorijama Razvojne agencije grada Dubrovnika.

30.9.2016.
13:36
dubrovački dnevnik
VOYO logo

Radionica umrežavanja dionika, u sklopu projekta „Otvorite granice za pustolovine i nove mogućnosti putovanja“ prilika je za povezivanje osoba važnih za razvoj i promociju turizma u regiji te predstavljanje novog trenda u turizmu - Volonturizma.

Voditeljica projekta Dana Jurman Jakus objasnila je što to točno znači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Radi se o inovativnom projektu koji je započeo ove godine u travnju i traje 18 mjeseci te se provodi na području Dubrovačko-neretvanske županije i priobalja Crne Gore. Ideja je inovativna u tom segmentu što to u Hrvatskoj još nije napravljeno. Naime, radi se o spoju volontiranja i turizma. Privatni sektor u smislu turizma može doprinijeti razvoju ovog novog proizvoda, a nama je ideja da se oni danas povežu, da vidimo koje su to mogućnosti kako bi se one mogle kroz projekt realizirati i koje bi to bile nove stvari koje na neki način mogu produljiti turističku sezonu i doprinijeti većem angažmanu turista u lokalnoj zajednici', objasnila je Jurman Jukas.

Više pročitajte na portalu Dubrovački dnevnik

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo