TKO ĆE OSVOJITI ZLATNI KIPIĆ? / Uživite se u ulogu člana Akademije i izaberite najbolje!

Image

Pred nama je još jedna dodjela najprestižnijih filmskih nagrada. Nominacije za Oscara 2014. su poznate, a zahvaljujući našim anketama i vi možete nakratko glumiti članove američke Akademije filmskih umjetnosti i znanosti te izabrati najbolje.

26.2.2014.
10:04
VOYO logo

Prije više od mjesec dana objavljene su nominacije za 86. dodjelu nagrade Oscar 2014. Poznato je da su SF drama "Gravitacija" i zanimljiva komedija/drama "Američke varalice" dobile čak 10 nominacija, a odmah do njih s devet nominacija je film Stevea McQueena "12 Years A Slave".

Vrlo dobro je prošao i "Vuk s Wall Streta" s pet nominacija, a isto toliko, pomalo nečekivano osvojila je "Nebraska".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 'zlatni kipić' u kategoriji najbolje glavne muške uloge borit će se očekivana glumačka imena, s iznimkom Toma Hanksa, dvostrukog oskarovca, koji nije ni zaradio nominaciju iako su mnogi govorili da je ulogom u filmu 'Kapetan Phillips' glavni favorit.

Za Oscara u kategoriji najbolje glavne ženske uloge niz je kultni glumačkih imena (Blanchett, Dench, Bullock, Streep), a (ne)očekivano se u tom uglednom društvu našla Amy Adams koja je briljirala u ulozi ljubavnice Christiana Balea u filmu 'Američke varalice'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, 'ponuda' je dobra, a u našim anketima se i vi nakratko možete uživjeti u ulogu člana američke Akademije filmskih umjetnosti i znanosti te izabrati one najbolje.

I ne zaboravite, 86. dodjelu Oscara ove godine prvi put ćete gledati u direktnom prijenosu na RTL Televiziji uz Antoniju Mandić! Cjelonoćni program uživo, zanimljivi gosti i najprestižnija dodjela filmskih nagrada na svijetu, 2.ožujka, stižu i u vaš dom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo