Džemre skriva tajnu! / Sulejman donosi najtežu odluku u životu!

Image
Foto: RTL

U novoj epizodi simboličnog naziva „Smrt“ sultan Sulejman donosi najtežu odluku u svom životu - napokon će stati na kraj Ibrahimovoj izdaji! Za to vrijeme u seriji „Nebo i zemlja“ Džemre traži razloge zbog čega bi i dalje ostala u vezi s Guneyom nakon što je doznala da je on ubio nevinog mladića!

27.3.2013.
11:31
RTL
VOYO logo

Nakon što mu je Ajaz-paša pokazao Ibrahimove tajne bilješke razgovora s francuskim izaslanikom u kojima na vrlo neobičan način opisuje hijerarhiju u Osmanskoj državi, Sulejman odluči kazniti Ibrahima najgorom mogućom kaznom – smaknućem!

No prije negoli provede svoju misao u djelo, sultan se savjetuje sa sucem Ebusud-efendijom oko načina kako ubiti Ibrahima. Za to vrijeme Mahidevran šokira činjenica da se Fatma pokušala objesiti, Šah sve više vremena provodi s Hurem koja svoju pažnju posvećuje zakladi, a Mehmet dozna da je Mihrimah namjeno natjerala Nurbahar na pobačaj!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Džemre je shrvana otkrićem dugo čuvane obiteljske tajne da je upravo Guney bio kriv za prometnu nesreću i ubio nevinog mladića! Razmišlja zbog čega joj je Guney toliko dugo tajio istinu, te traži razloge zbog čega bi i dalje ostala u vezi s njim.

Handan se boji da će Džemre otkriti svojoj majci njihovu obiteljsku tragediju… U međuvremenu, Gulten dozna da se Takinoglui moraju iseliti, a majka poginulog mladića pronađe Kuzeya i traži ga da joj ispriča što je njezin sin rekao u posljednjim trenucima svog života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakvu će odluku donijeti sudac Ebusud-efendija? Hoće li Džemre preći preko činjenice da se udaje za ubojicu? Odgovore doznajte u novim nastavcima RTL-ovih serija  "Sulejman Veličanstveni“ večeras, u srijedu 27. ožujka od 20 sati, te "Nebo i zemlja“ od 21 sat!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo