Što će reći Zoki? Stotinjak članova SDP-a napustilo stranku

Tri dana uoči lokalnih izbora potres u zagrebačkom SDP-u.

30.5.2013.
16:10
VOYO logo

Temeljni razlozi su nezadovoljstvo na državnom i gradskom nivou, izvijestio je voditelj Izbornog stožera Mjesne organizacije SDP-a Brezovica Stjepan Cerovski.

"Ta stranka, na žalost, nije više stranka onih socijalnih vrijednosti koje je, kako i u samom Statutu, tako i u svim kasnijim dokumentima, proklamirala i jednostavno je to nešto što nas ne zadovoljava. Iz tog razloga smo donijelui ovu odluku", rekao je Cerovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom krugu lokalnih izbora, danas bivši SDP-ovci daju potporu aktualnom zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću. "U drugom krugu dajemo podršku aktualnom gradonačelniku Milanu Bandiću za osvajanje još jednog mandata u Gradu Zagrebu", istaknuo je Cerovski.

Bandić: Ne bi bilo dobro da Milanović ne zna za prljavu kampanju SDP-a

Inače, kandidati za zagrebačkog gradonačelnika, Milan Bandić i Rajko Ostojić, u četvrtak su na Mirogoju položili vijence i zapalili svijeće ispred Zida boli, a povodom Dana branitelja Zagreba. Obojica su komentirali izjavu premijera Zorana Milanović koji je kampanju za ove lokalne izbore ocijenio najružnijom i najprljavijom do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam je li mislio na Zagreb, na prljavu kampanju SDP-a prema gradonačelniku. Ako je mislio na to, onda to podupirem. Ne bi bilo dobro da on ne zna za to. Premijer Milanović je državnik i slažem se s njim da treba osuditi bilo kakvu prljavu kampanju. Nema niti jednog povijesnog razloga da idemo ispod koljena", rekao je Bandić.

Na tijek kampanje za ove lokalne izbore osvrnuo se i SDP-ov kandidat Rajko Ostojić. "Nisam pratio kampanju u ostalom dijelu Hrvatske. Što se tiče moje kampanje, ona nije bila negativna, nije bila prljava i bila je, što se mene tiče, vrlo dobra", izjavio je Ostojić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo