komentar zorana šprajca / Što je sljedeće? Afera brojalica?

Mislim, tko danas još uopće koristi SMS, pa jel se stalno moramo sramotiti pred svijetom?

29.11.2018.
22:26
VOYO logo

Da podsjetimo gledatelje koji ne stignu pratiti sve medijske i političke banalnosti, teza o nekakvoj uroti izrodila se iz onih providno lažnih SMS-ova koje je objavio Ivica Todorić kao tobožnji dokaz da su premijer Plenković i Martina Dalić pripremali otimanje Agrokora. 

Ti su lažni SMS-ovi pronađeni u računalu Franje Varge zajedno sa onim lažnim SMS-ovima koje je Varga radio za Zdravka Mamića zbog kojih sad sjedi u osječkom pritvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali te Todorićeve SMS-ove protiv Plenkovića nitko nije tako nazvao, jer Todorić više nikome nije zanimljiv, ne prodaje novine i ne donosi klikove i shareove, nego su te Todorićeve budalaštine proglašene nekakvim misterioznim urotničkim materijalima.

A kako je taj Varga na ovaj ili način povezan sa svim i svakim, od Zdravka Mamića, Tomislava Karamarka i Milijana Brkića pa do savjetnika predsjednice Republike Vlade Galića, svatko je onda iz toga mogao složiti neku svoju teoriju urote pa je evo i predsjednica konačno uspjela složiti svoju, prema kojoj je ONA a ne ON žrtva urote, jer kad si meta urote onda si meta pažnje, a pažnje sad treba više nego ikad. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, više od ove urote trebalo bi nas zabrinuti ime ove urotničke afere - "Afera SMS". Dakle u doba Vibera, Whats Up-a, Telegrama, Messengera i ostalih kriptiranih aplikacija, u Hrvatskoj se najveća afera koju smo izmislili zove "Afera SMS". 

Mislim, zar se stvarno moramo stalno sramotiti pred svijetom - tko danas još uopće koristi SMS?

Što je sljedeće? "Afera, brojalica"?   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo