Stiže kiša koja će potrajati danima, temperature će drastično pasti!

Dok ćemo do subote još uživati u sunčanom proljetnom vremenu i visokim temperaturama, od nedjelje nas očekuje zahlađenje i kiša koja će potrajati još danima iza.

20.3.2014.
8:31
VOYO logo

Četvrtak će biti pretežno sunčan u cijeloj zemlji. Ujutro u kopnenom području mjestimice kratkotrajna magla, a u Slavoniji još ponegdje umjerena naoblaka. Vjetar većinom slab južni i jugozapadni, a na Jadranu ujutro slaba do umjerena bura, zatim jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka bit će od 17 do 22°C.

I petak će posvuda biti sunčan. U kopnenom području ujutro mjestimice magla. Zapuhat će umjeren jugozapadnjak, na Jadranu jugo. Temperature će i dalje biti visoke za ovo doba godine, do 21 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vikend zahlađenje

U subotu na Jadranu i u krajevima uz njega postupno naoblačenje i mjestimice malo kiše, prije svega na širemu riječkom području i u Gorskome kotaru.

U nedjelju poslijepodne naoblačenje će se od sjevernoga Jadrana i gorja proširiti na gotovo cijelu Hrvatsku, a navečer i u noći na ponedjeljak malo kiše očekuje se i u sjevernoj Dalmaciji te sjeverozapadnom području.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjetar slab do umjeren, u subotu i jak jugozapadni, a na Jadranu u petak većinom umjereno u subotu jako, a u nedjelju jako do olujno jugo. I dalje osjetno toplije od prosjeka.

Idući tjedan kiša, kiša, kiša

Temperature će pasti za 10-ak stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kišno razdoblje nastavit će se idući tjedan, sve do srijede do kada je objavljena prognoza na DHMZ-u, a oborine će zahvatiti cijelu Hrvatsku, od Slavonije do Dalmacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo