BOLUJU OD CISTIČNE FIBROZE / Šprajc i Donna Vekić u humanitarnoj akciji: Tko uplati najviše za Evu i Gabrijela osvaja reket s potpisom!

Tko djeci donira najveći iznos dobit će crveni, i ne baš jeftini, reket brenda Donna, koji je usto Donna i vlastoručno potpisala

29.10.2019.
22:50
VOYO logo

U ponedjeljak u RTL Direktu objavljena je priča o trogodišnjoj Evi i njezinu osmogodišnjem bratu Gabrijelu koji boluju od teške, rijetke i neizlječive respiratorne bolesti cistične fibroze

Riječ je o bolesti koja zahvaća sve organe u tijelu i uzrokuje goleme teškoće s disanjem. Od nje oboli jedna od 3000 osoba, a u obitelji Slijepčević iz Samobora od nje boluje oboje djece. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANAK

Uređaj-prsluk koji im može znatno olakšati disanje stoji oko 120.000 kuna, a treba i Evi i Gabrijelu pa je naš cilj skupiti 240.000 kuna. Od jučer do utorka navečer već je skupljeno 180.000 kuna. 

Prilog o Evi i Gabrijelu ostavio je dojam i na jučerašnju gošću RTL Direkta tenisačicu Donnu Vekić koja je ušla među 20 najboljih na svijetu. Tom je prilikom uredniku RTL Direkta Zoranu Šprajcu darovala svoj reket. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon emisije Zoran Šprajc i Donna Vekić dogovorili su se da reket daju na aukciju u korist Gabrijela i Eve. Tako da onaj tko donira najveći iznos dobit će crveni, i ne baš jeftini, reket brenda Donna, koji je usto Donna i vlastoručno potpisala.

Broj žiro računa na koji možete uplatiti donaciju je: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poziv na broj: 99
IBAN: HR9023600003510079162
Na ime: Lea Slijepčević

Kako bi se sačuvala anonimnost donatora, kopije svojih uplatnica ili izvadaka s e-bankinga pošaljite na mail reketdirekt@rtl.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim će se objaviti uplatnica s najvećim iznosom, a njezinu vlasniku poslati brendirani Donnin reket s njezinim vlastoručnim potpisom. Ako donator i budući vlasnik reketa želi ostati anoniman, sve osobne podatke s uplatnice ćemo prilikom objave zaštititi.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo