TURNEJA U LISTOPADU / Roxette potvrdili povratak

Image

Megapopularni dvojac, koji je prestao zajednički nastupati nakon što je Marie dijagnosticiran tumor na mozgu, potvrdio je da će u listopadu održati kraću povratničku turneju.

5.5.2009.
16:29
VOYO logo

STOCKHOLM - Roxette, uz Abbu jedan od najuspješnijih glazbenih izvoznih proizvoda iz Švedske, vraća se na scenu.

Marie Fredriksson i Per Gessle posljednji su zajednički koncert održali prije osam godina, a u rujnu 2002. njihov nastup na festivalu "Night of the Proms" u belgijskom Antwerpu bio je otkazan, jer je Marie dijagnosticiran tumor na mozgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga je megapopularni dvojac objavio kako će svoju kratku povratničku turneju u listopadu započeti upravo nastupom na ovogodišnjem "Night of the Promsu", gdje bi svoje najveće hitove trebali izvesti uz pomoć velikog orkestra.

"Presretni smo što smo konačno u mogućnosti doći na 'Night of the Proms'. Bit će to prvi put da dijelimo pozornicu od 2001., a vrlo smo uzbuđeni što ćemo to učiniti baš pred publikom ovog festivala", poručili su Marie i Per, koji će nakon Antwerpa održati još nekoliko koncerata po Nizozemskoj i Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roxette je vrhunac slave doživio kasnih '80-ih s hitovima poput "It Must Have Been Love", "Listen To Your Heart" i "The Look". Ovi, ali i brojni drugi njihovi uratci, na radijskim postajama diljem svijeta mogu se često čuti i danas.

Inače, nakon neplaniranog raspada grupe, Marie i Per su se posvetili solo karijerama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo