Znate li tko je tip pokraj Vojka? / Prvo je stao Mamićima na žulj, a sada je izveo čudo: Nitko u Hrvatskoj nije uspio napraviti ono što je njemu pošlo za rukom

Tek mu je 27, a s pjesmom Mamma Mia on je prvi hrvatski glazbenik na vrhu Billboardove ljestvice

27.4.2023.
8:39
VOYO logo

Još jedna revolucija: Prvi put u godinu dana, otkad u Hrvatskoj postoji Billboardova top lista: jedan je hrvatski glazbenik broj jedan. Ništa Nucci, ništa Buba Corelli i Jala Brat - broj jedan je dečko iz Trilja, on je Grgo Šipek, ali poznatiji vam je kao Grše. Spotovi najpoznatijeg hrvatskog trepera imaju milijune pregleda, a zbog pjesme o Mamićima je završio na sudu.

Najavila je tim riječima Mojmira Pastorčić prilog Rikarda Ristovskog o glazbeniku Grgu Šipeku, poznatom po nadimku Grše. Riječ je o treperu rođenom u Sinju, koji je karijeru započeo u Trilju. Objavio je za sada dva albuma, a osnovao je i vodi diskografsku kuću. Tek mu je 27, a s pjesmom Mamma Mia on je prvi hrvatski glazbenik na vrhu Billboardove ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
EVO TKO JE ONA /

Misteriozna brineta privukla pažnju fotoreportera: Nakon suđenja Vojku V kamere su najviše snimale nju, a za to postoji dobar razlog

Image
EVO TKO JE ONA /

Misteriozna brineta privukla pažnju fotoreportera: Nakon suđenja Vojku V kamere su najviše snimale nju, a za to postoji dobar razlog

Ogromni vjetar u leđa

"Osjećaj je stvarno predivan i ponosan san na cijelu ekipu. Ovo nam je stvarno ogromni vjetar u leđa za dalje. Nismo očekivali, imali smo ambicije za tako nešto, ali sve skupa nas je stvarno šokiralo i eto presretni smo i prezadovoljni što smo uspjeli to prvi napraviti", rekao je Grše za RTL Direkt, javlja portal Danas.hr. Ovaj pjevač obradio je razne teme, pa su tu kriminal, žandarija, marihuana, razno razne psovke, žene, twerkanje, Dalmacija i Lenjin…..

"Stvarno širolika diskografija. Radim sve šta me u tom trenutku inspirira, neovisno koji je to žanr. Tako da stvarno ima tu od reggaetona, RnBa, trepa repa svega. Isto tako što se tiče tematike", kazao je Grše pa je prokomentirao ono što je povod ove priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče vrha hrvatskog Billboarda, nećemo ništa tu promijenit. Mislim da je problem tu puno dublji. Problem je u tome što hrvatska glazbena industrija ne ide jednostavno u korak s vremenom i to je razlog zašto mladi slušaju susjede, a ne naše izvođače", izjavio je Grše, koji je zbog jednog od hitova, koji je prije dvije godine snimio s Vojkom V, završio je na sudu. Mamićima se nisu svidjeli stihovi - Zdravko i Zoki, stalno na koki, pa ih je Zoran Mamić tužio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo