bogat program i raznoliki sadržaji / Pred nama je spektakularno i najbolje Porcijunkulovo!

Image
Foto: emedjimurje.hr

Kad danas u Čakovcu i diljem Međimurja čujemo fraze poput stari zanati, najveća kulturno turistička manifestacija u Međimurju, najveća međimurska pogača, ulica kišobrana, i još mnoge druge, svakom stanovniku Međimurja i naročito građanima Čakovca bez puno razmišljanja jasno je da se radi o Porcijunkulovom.

30.6.2016.
12:33
emedjimurje.hr
VOYO logo

I ove se godine tako, u ogranizaciji Turističke zajednice grada Čakovca, sprema još jedno, 52. po redu Porcjjunkulovo, manifestacija koju svi željno iščekuju. Baš zbog toga, i vjernosti građana Čakovca samoj manifestaciji, Turistička zajednica grada Čakovca na čelu s Boškom Ban Vlahek i gradonačelnikom Stjepanom Kovačom ove je godine u vremenu od 29.7. do 3.8. 2016. pripremila spektakularno i najbolje do sada Porcijunkulovo, s najbogatijim programom i raznolikim sadržajima.

Ulica kišobrana koje je postala neviđeni hit, i ove će godine zablistati u punom sjaju, a šarenilo kišobrana preplavit će Ulicu Kralja Tomislava. S obzirom da je prošle godine započela suradnja s građanima na temu "Oslikaj svoj kišobran", suradnja se, zbog izuzetnog interesa građana nastavlja i ove godine, tako da će se Ulicom Kralja Tomislava uz već poznate jednobojne kišobrane, pronaći i oslikani, za koje ovaj put s pravom možemo tvrditi da su prava mala umjetnička djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu eMedjimurje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo