'Čovječanstvo: Priča o nama' / Poučno putovanje o nastanku ljudske rase

Počevši od ove subote, 28. rujna u 21:50 sati, samo na RTL2, možete pogledati dokumetarac „Čovječanstvo: Priča o nama“ koji će nas povesti na nezaboravno i vrlo poučno putovanje o nastanku ljudske rase.

25.9.2013.
15:00
VOYO logo

Dokumentarni serijal "Čovječanstvo: Priča o nama" će gledatelje provesti kroz izvanrednu epsku priču o nastanku civilizacije. Kroz dvanaest jednosatnih epizoda imat ćemo priliku vidjeti kako se ljudska rasa stvarala kroz povijest dugu milijune godina, kako su prirodne sile utjecale na naš razvoj, kako je moć znanosti, od geologije do astronomije, fizike i biologije oblikovala put stvaranja čovječanstva, počevši od ledenog doba, do otkrića poljoprivrede, propasti Rimskog Carstva, otkrića Novog svijeta, uspon i pad Azteka, industrijske revolucije i mnogo drugih povijesnih događaja koji su promijenili naše društvo.

Prikazan prošle godine na najpopularnijem edukativno-dokumentarnom televizijskom kanalu 'History Channel' i snimljen s više milijunskim budžetom, ovaj epski dokumentarni serijal (orig. Mankind: The story of all of us) je priča o našoj povijesti, priča o uspjehu, premoći i preživljavanju na surovom planetu ispričana na revolucionaran način bez utjecaja ikakvih ograničenja i politike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Počevši od ove subote, 28. rujna, ne propustite zabaviti se, ali i ponešto naučiti, uz "Čovječanstvo: Priča o nama" u 21:50 sati, samo na RTL2!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo