ona oduševljena poljskim navijačima / Poljski mediji se raspisali o utakmici: 'Predsjednica je Hrvatima dala dodatna krila!'

Image
Foto: HRS

Najtiražniji dnevni list u Poljskoj Fakt dodaje da su njihovi igrači igrali "kao da su prvi put imali loptu u rukama"

28.1.2016.
16:25
HRS
VOYO logo

Poljski mediji s velikim su zanimanjem popratili jučerašnje gostovanje hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na utakmici između Hrvatske i Poljske te napisali kako je predsjednica dala dodatna krila našim rukometašima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljski dnevni list Super Express piše: "Naš rukomet stoji iza katastrofe koju je pratilo 15 tisuća navijača u Krakow Tauron Areni. U nastavku utakmice igra naših je bila još gora. Nekoliko minuta nismo uspjeli zabiti gol dok su rivali zabili osam. Hrvati su nanjušili krv i prolazak u polufinale".

Najtiražniji dnevni list u Poljskoj Fakt dodaje da su njihovi igrači igrali "kao da su prvi put imali loptu u rukama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činilo se da će pobjeda Norveške nad Francuskom našima dati dodatna krila. No Hrvati su ti koji su imali dodatna krila, vjerojatno zato što im je na tribinama sjedila predsjednica države gospođa Kolinda Grabar-Kitarović", dodaje list.

Grabar-Kitarović oduševljena ponašanjem poljskih navijača: 'Toplo su nas pozdravljali i čestitali'

Iznimno sam sretna zbog pobjede hrvatske rukometne reprezentacije u ogledu s Poljskom, ali i impresionirana ponašanjem poljskih navijača, rekla je u četvrtak u Varšavi hrvatska predsjednica koja je dan ranije u Krakovu nazočila ogledu koji je odlučivao o tome tko će ići u polufinale europskog prvenstva u rukometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
velika potpora s tribina /

Predsjednica izletjela na teren i čestitala Kaubojima na spektakularnoj pobjedi!

Image
velika potpora s tribina /

Predsjednica izletjela na teren i čestitala Kaubojima na spektakularnoj pobjedi!

"Naravno, drago mi da je Hrvatska pobijedila, ali žao mi je da i Poljska i Hrvatska nisu otišle dalje na ovom europskom prvenstvu. Međutim moram vam odati počast kao Poljacima - oduševljena sam načinom na koji poljski navijači navijaju za svoju nacionalnu vrstu", rekla je Kolinda Grabar-Kitarović na press konferenciji nakon razgovora s poljskim domaćinom Andrzejom Dudom. 

"Vaši navijači su nas nakon utakmice toplo pozdravljali i čestitali", rekla je predsjednica, dodajući: "Bravo Poljska".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski rukometaši izborili su u srijedu polufinale EURA nakon što su senzacionalno u Krakovu svladali domaćina Poljsku s 37-23 (15-10) u, kako se ocjenjuje, jednoj od najnevjerojatnijih utakmica u povijesti hrvatskog sporta. 

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo