NE PROPUSTITE / "Nebo i zemlja" večeras u 20 sati na RTL Televiziji

Kvalitetu serije prepoznale su više od 22 zemlje u kojima je gledatelji prate bez daha, ali i struka i kritičari koji su je nagradili brojnim nagradama – glavni protagonist serije, Kivanc Tatlitug, između ostalog je osvojio je najznačajniju tursku nagradu „Zlatnu leptir“ za najboljeg glumca 2012., dok je sama serija osvojila desetak kipića za najbolju seriju 2011. i 2012. godine.

23.3.2013.
15:19
VOYO logo

Od tvoraca najpopularnijih turskih serija već od večeras, 23. ožujka u 20 sati dolazi nam priča o dva brata povezanih krvlju i razdvojenih ljubavlju. Zvijezda najgledanijih turskih serija, Kivanc Tatlitug, povest će gledatelje na putovanje ljubavi, žrtve i strasti u novoj hit seriji – „Nebo i zemlja“! Seriju u istom terminu možete pratiti i u nedjelju 24.ožujka u 20 sati.

Kuzey Tekinoglu (hrv. Sjever, Kivanc Tatlitug) je vrlo živahan, temperamentan, nestrpljiv i buntovan mladić koji teško kontrolira svoj bijes i ne podnosi nepravdu, a u svakoj situaciji nalazi razlog za tučnjavu i svađu, zbog čega još od djetinjstva upada u nevolje. Njegov brat, Guney (hrv. Jug, Bugra Gulsoy), potpuna mu je suprotnost: miran, staložen, strpljiv, stidljiv i vrlo radišan. Iako su potpuno različiti, dvojica braće odlično su se slagala, sve dok se u njihovo susjedstvo nije doselila djevojka Džemre (Oyku Karayel), u koju su se obojica potajno zaljubili. Njihovu sudbinu promijeni prometna nesreća s tragičnim posljedicama, koja će se odraziti i na cijelu obitelj. Iako je Guney vozio automobil i ubio nedužnog čovjeka, Kuzey preuzima krivnju na sebe i odlazi u zatvor. Njegovo tajno žrtvovanje postat će obiteljska tajna koju više nikada neće spominjati… Nakon služenja četverogodišnje kazne, Kuzey izlazi na slobodu, spreman vratiti se u kolotečinu, zaboraviti prošlost i zatvorske dane. No to mu neće lako poći za rukom kada dozna da se Džemre zaručila za Guneya, koji je postao iznimno drag pomoćnik bogatom poduzetniku kod kojeg će se zaposliti čim završi fakultet. Svoje prve slobodne dane provodit će raskalašeno, što se nimalo neće dopasti njegovom ocu Samiju (Mustafa Avkiran) koji strahuje da će razmetni sin ponovno osramotiti svoju obitelj, smatrajući da se Kuzey nije nimalo promijenio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova turska serija „Nebo i zemlja“ jedna od najpopularnijih ostvarenja u Turskoj, gdje se trenutno emitira druga sezona. Kvalitetu serije prepoznale su više od 22 zemlje u kojima je gledatelji prate bez daha, ali i struka i kritičari koji su je nagradili brojnim nagradama – glavni protagonist serije, Kivanc Tatlitug, između ostalog je osvojio je najznačajniju tursku nagradu „Zlatnu leptir“ za najboljeg glumca 2012., dok je sama serija osvojila desetak kipića za najbolju seriju 2011. i 2012. godine.

Ljubav prema djevojci Džemre nije jedina stvar koju braća potpuno različitih karaktera, životnih ambicija i ciljeva doživljavaju jednako. Kobna prometna nesreća promijenila je njihove sudbine, a teret krivnje nosit će svi do kraja života!  Ne propustite premijeru nove serije „Nebo i zemlja“ večeras 23. ožujka u 20 sati na RTL Televiziji! Serija se emitira i sutra u istom terminu, a od ponedjeljka do petka u terminu od 21 sat, nakon sage „Sulejman Veličanstveni“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo