RAT NA 'MREŽAMA' / Kosor: 'Odnio seki vrag sram i obraz'; Vučemilović: 'Dežurnoj alapači jedino dobro ide cinkanje'

Image
Foto: Patrik Macek/Marko Prpic/Pixsell

'Gle tko se javio. Dežurna hrvatska internetska alapača. Osoba koja nikad u životu nije nijedne izbore dobila na svoje ime nego je uvijek bila postavljana na funkcije, radi frizure. Jedino u životu što je dobro radila je cinkanje'

13.5.2024.
19:53
Patrik Macek/Marko Prpic/Pixsell
VOYO logo

Bivša premijerka Jadranka Kosor i aktualna saborska zastupnica Vesna Vučemilović posvađale su se danas putem društvenih mreža. Nakon što je Vučemilović podržala Andreja Plenkovića i priključila se parlamentarnoj većini, Suverenisti su je izbacili iz stranke.

"Što bih ja radila u četiri godine oporbe, samo sjedila u saboru i primala zastupničku plaću? Kako bi, primjerice, Suverenisti prikupili potpise 30 zastupnika da bilo koji naš prijedlog, nakon što bi dva mjeseca bio u dnevnom redu, dođe na raspravu planarne sjednice? Tko bi nam to dao potpis? Matematika je egzaktna, bez Možemo i SDP-a jednostavno se ne može do 30 potpisa jer u saboru nema više Socijaldemokrata, a Domovinski pokret u ovom sazivu nije u oporbi", rekla je za Novi list i dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NE PODRŽAVA LJEVICU /

Vučemilović nakon isključenja iz stranke: 'Samo bih sjedila u Saboru i primala zastupničku plaću'

Image
NE PODRŽAVA LJEVICU /

Vučemilović nakon isključenja iz stranke: 'Samo bih sjedila u Saboru i primala zastupničku plaću'

"Dok smo mi Suverenisti prethodne četiri godine još i mogli progurati u Saboru na raspravu neke nama bitne svjetonazorske teme, uz oporbu kakva je sada, to više neće biti moguće. A ja, ponavljam, nisam osoba koja bi četverogodišnji mandat provela ništa ne radeći za plaću koju primam kao zastupnica. Budući da su me građani i ovaj put izabrali u sabor, pokušat ću na temelju svog mandata učiniti nešto dobro i korisno za ljude, a suglasno mojem svjetonazoru", dodala je Vučemilović.

Na to se javila Jadranka Kosor na X-u:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veli seka da ona ne bi bila 4 godine u opoziciji i primala plaću pa je radije podržala AP protiv kojeg je bila u opoziciji jer je smisao opozicije u demokracijama da bude korektiv vladajućima. Prekobicnula se, bude nagrađena, vrag odnio sram i obraz", napisala je Kosor na X-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vučemilović joj je odgovorila na Facebooku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gle tko se javio. Dežurna hrvatska internetska alapača. Osoba koja nikad u životu nije nijedne izbore dobila na svoje ime nego je uvijek bila postavljana na funkcije, radi frizure. Jedino u životu što je dobro radila je cinkanje. Njezina jedina ostavština se može sažeti u pet riječi: 'Kud Ivo, tud i ja'", poručila je Vučemilović na Facebooku.

POGLEDAJTE VIDEO: Pavliček: 'Sezona lova je krenula. Prva lovina Andreja Plenkovića je Vesna Vučemilović'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo