Kolone pred Zagrebom i na granici

Pojačan je promet na važnijim cestovnim pravcima osobito na autocestama: A1, A6 Rijeka-Zagreb, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A4 Zagreb-Goričan, kao i na Istarskom ipsilonu.

22.8.2010.
18:24
VOYO logo

Na naplati Lučko na izlazu prema Zagrebu kolona vozila duga je oko 4 kilometra, dok je na naplati Trakošćan kolona vozila u smjeru Slovenije duga oko 2 kilometra.

Tijekom dana očekuju se gužve i u blizini turističkih središta na Jadranu i u unutrašnjosti Istre, a zastoji su mogući na dionicama na kojima su u tijeku radovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, zabranjeno je prometovanje na važnijim državnim cestama danas do 23 sata. Zabrana nema na autocestama, te na Ličkoj magistrali (D1).

Za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D 1, od Karlovačke ulice do spojne ceste sa Jadranskom avenijom (Puškarićeva ulica). Obilazak je Jadranskom avenijom i preko čvora Lučko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog radova na raskrižju Savske i Ulice grada Vukovara u Zagrebu u smjeru istoka vozi se po privremeno uspostavljenoj regulaciji prometa.

Za sav promet je zbog radova zatvorena državna cesta D 22 Novi Marof-Sudovec. Obilazak je Breznica-Visoko-Sudovec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo