VREMENSKA PROGNOZA ŽELJKE POGAČIĆ / Jesen nije oklijevala: Ako želite ovih dana izbjeći dosadnu kišu, pobjegnite na jug Hrvatske

Image
Foto: Filip Kos/Pixsell

Zapuhat će i umjeren jugozapadnjak, u gorju na udare mjestimice jak

28.9.2019.
16:37
Filip Kos/Pixsell
VOYO logo

Vremenska prognoza tijekom vikenda i početkom tjedna donosi ponovno podosta promjenjivo vrijeme.

U Dalmaciji sunčano i suho, a na zapadu ostaje promjenjivo oblačno uz povremenu kišu. Vjerojatniju u središnjoj Hrvatskoj, Međimurju i na Kvarneru. Unatoč tomu - bit će ugodno, navečer oko 20 stupnjeva, samo u gorju svježe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I sutra na zapadu oblačnije nego na istoku i jugu. Na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru bit će povremene kiše ili ponekog pljuska i popodne, dok će se u središnjim predjelima razvedriti. (pauza) Bit će vrlo toplo - od 23 do 27 stupnjeva.

Zapuhat će i umjeren jugozapadnjak, u gorju na udare mjestimice jak. Jutro će biti ugodno, za zapadu unutrašnjosti i duž Posavine uz kratkotrajnu, ali gustu maglu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I sutra ujutro na zapadu oblačnije nego na istoku i jugu. Na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru bit će povremene kiše ili ponekog pljuska i popodne - dok će se u središnjim predjelima razvedriti.

Bit će vrlo toplo, od 23 do 27 stupnjeva, u Gorskom kotaru oko 20. Od sredine dana u unutrašnjosti umjerenovjetrovito, dok bi u gorju mjestimice moglo biti udara jugozapadnjaka jačih od 65 kilometara na sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na moru uglavnom slabo jugo. Jutro će biti ugodno, na zapadu unutrašnjosti i duž Posavine uz kratkotrajnu, ali gustu maglu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo