PRVACI HARDCOREA / Hatebreed na T-Mobile Inmusicu

Image

Jedna od najuspješnijih hardcore/metal skupina svih vremena po prvi puta stiže u Hrvatsku.

2.4.2009.
9:49
VOYO logo

Malo po malo popunjava se i line-up Tuborg Green Stagea (onog posvećenog isključivo metalu) predstojećeg T-Mobile Inmusic festivala (24./25. lipnja, Jarun).

Prvaci hardcore/metal scene Hatebreed po prvi puta stižu u Hrvatsku kako bi promovirali novi album "For the Lions" te nas podsjetili na ključne trenutke svoje 16-godišnje karijere. Osnovani su 1993. godine u američkom New Havenu kao tipičan hardcore sastav, no turnejama s metal bendovima poput Slipknot, Slayer i Napalm Death bitno mijenjaju svoj glazbeni izričaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi veći uspjeh bilježe sa "Satisfaction is the Death of Desire" koji ubrzo postaje najprodavaniji debi album u povijesti kultne nezavisne etikete Victory Records. Prošlogodišnji koncertni DVD "Live Dominance" odmah je po izlasku zauzeo vrh Billboardove ljestvice najprodavanijih izdanja, a podrška kritike osigurala im je i nominaciju za Grammy.

Svjedoci kažu kako su uživo jedan od najboljih bendova na svijetu, a koliko uživaju u onom što rade potvrđuje i činjenica da u dvije godine održali suludih 600 koncerata u dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na metal stageu pridružili su se ranije potvrđenim Anthraxu i Dimmu Borgiru.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo