HEADLINERI POSLIJE PONOĆI / Doznajte kada tko nastupa na Terraneo festivalu

Image
Foto: Thomas Frey/DPA/PIXSELL

Festival otvara vrata svaki dan u 18 sati, dok će se vrata Terraneo kampa otvoriti 6. kolovoza u 10 sati, dan prije službenog početka.

30.7.2013.
16:06
Thomas Frey/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Terraneo Festival najavljuje kompletan raspored i detalje za Terraneo 2013, koji će se održavati od 7. do 9. kolovoza u Šibeniku. Više od 100 izvođača, uključujući headlinere The Prodigy, My Bloody Valentine, i Wu-Tang Clan, nastupit će na 7 stageva pred 15.000 posjetitelja festivala, koliko ih se očekuje svakog dana.

Festival otvara vrata svaki dan u 18 sati, dok će se vrata Terraneo kampa otvoriti 6. kolovoza u 10 sati, dan prije službenog početka festivala, a zatvorit će se 10. kolovoza, u 16 sati, nakon završnog koncerta. Kamp će ugostiti 3.500 mladih avanturista, sa svime potrebnim kako bi njihov boravak bio što ugodniji, uključujući AKUSTIKA Stage, koji se nalazi u samom kampu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastupi festivalskih headlinera, The Prodigy (7. kolovoza), My Bloody Valentine (8. kolovoza) i Wu-Tang Clan (9. kolovoza) su na rasporedu pola sata poslije ponoći na Terra stageu.

Kompletan raspored možete pronaći na sljedećoj adresi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.terraneofestival.com/raspored/

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo