popularna kriminalistička TV-serija / 'CSI: Las Vegas': napeta serija o zločinima u gradu koji nikada ne spava

Image
Foto: PR fotografije

Od 1. rujna, od ponedjeljka do petka u 20:05 h na kanalu FOX Crime

30.8.2016.
15:45
PR fotografije
VOYO logo

CSI: Las Vegas“ američka je kriminalistička TV-serija koja prati tim iz odjela za forenziku policije Las Vegasa u istraživanju tajanstvenih i neobičnih smrtnih slučajeva, ali i rješavanju drugih zločina. Autor serije je Anthony E. Zuiker, a ekipi izvršnih producenata pridružio se i poznati hollywoodski producent Jerry Bruckheimer. Prva epizoda serije bit će premijerno prikazana 1. rujna, a gledatelji će je nadalje moći pratiti od ponedjeljka do petka u 20:05 h na kanalu FOX Crime.

Televizijski festival Monte-Carlo proglasio je seriju „CSI: Las Vegas“ najpopularnijom dramskom serijom koja je tri puta osvojila tu nagradu od strane međunarodne televizijske publike. Sama serija dobila je mnogobrojne nominacije za prestižne televizijske nagrade, a do danas ih je osvojila sveukupno devet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Las Vegas je grad prepun igara na sreću i krcat posjetiteljima koji postaju laka meta različitih vrsta zlikovaca. Forenzički tim na čelu sa genijalnim Gilom Grissomom (William Petersen) kreće u istragu raznih zločina, kako bi otkrili tragove koje obično oko ne može primijetiti. Uz stručnjake: Catherine Willows (Marg Helgenberger), Warricka Browna (Gary Dourdan), Nicka Stokesa (George Eads) i Sare Sidle (Jorja Fox), nitijedan kriminalac ne može proći nekažnjeno. Iako potpuno posvećeni poslu, istovremeno se bore sa vlastitim porocima i brigama. Svakim novim slučajem, Warrick posustaje u apstinenciji od kocke, a Sara se sve teže prilagođava na novi život u gradu grijeha. Ubojstva, otmice i serijski ubojice, uvjerit će tim forenzičara da u gradu kocke i zabave, kriminal nikada ne spava.

U glavnim ulogama: William Petersen kao Gil Grissom, Marg Helgenberger kao Catherine Willows, Gary Dourdan kao Warrick Brown, George Eads kao Nick Stokes, Jorja Fox kao Sara Sidle i Paul Guilfoyle kao kapetan Jim Brass.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo