STIŽE IM I NOVA ČLANICA / "Charliejevi anđeli" treći put

Image

Drew Barrymore potvrdila je glasine o snimanju treće ekranizacije akcijske serije iz sedamdesetih.

26.1.2009.
13:44
VOYO logo

Legendarna televizijska serija "Charliejevi anđeli" po svemu sudeći dobiva i  svoju treću ekranizaciju. Tako je najavila Drew Barrymore, jedna od glavnih glumica u prva dva filma, prilikom promotivnog intervjua za svoju novu komediju "He's Just Not That Into You".

"Polagano slažemo mozaik i mislim da će scenarij uskoro biti spreman. Jako se veselim što ću ponovno raditi sa svom tom ekipom", kazala je Drew. U trojci će se ponovno pojaviti i Cameron Diaz te Lucy Liu, a i redatelj McG će, ako mu to dopuste već dogovoreni angažmani, ponovno stati iza kamere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, procurili su i neki detalji iz scenarija - dosadašnja trojka dobit će pojačanje, odnosno četvrtog "anđela", a nakon Demi Moore u prošlom dijelu, ponovno ćemo imati muškog negativca. Ista stvar dogodila se i u televizijskom predlošku - nakon nekoliko godina emitirana timu se priključila Cherly Ladd.

Franšiza bazirana na seriji u kojoj su glavne uloge tumačile Farrah Fawcett, Kate Jackson i Jaclyn Smith, dosad je diljem svijeta zaradila 544 milijuna dolara, usprkos rijetko lošim kritikama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo