BITKA ZA BRONCU / Babić se žali na umor i ozljede: 'Osvajanje medalje bilo bi ravno još jednom sportskom čudu'

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Hrvatske rukometaše u nedjelju u 15 sati čeka utakmica za treće mjesto protiv Norveške na Europskom prvenstvu u Poljskoj, a izbornik Željko Babić ističe da bi osvajanje medalje bilo još jedno sportsko čudo

31.1.2016.
13:41
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

KRAKOV - Hrvatske rukometaše u nedjelju u 15 sati čeka utakmica za treće mjesto protiv Norveške na Europskom prvenstvu u Poljskoj, a izbornik Željko Babić ističe da bi osvajanje medalje bilo još jedno sportsko čudo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čeka nas jako teška utakmica i nadam se da ćemo imati incijativu, ali to će biti teško ostvariti zbog nakupljenog umora i ozljeda. Osvajanje medalje bilo bi ravno još jednom sportskom čudu i bio bih jako sretan i ponosan na sve nas", izjavio je u subotu izbornik Babić.

Po njemu Norveška igra najbolji rukomet na ovom Prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Norveška igra isto svih 60 minuta. Igraju moderno i imaju sve što treba imati jedna momčad koja želi pobjeđivati. Norveška igra najbolji rukomet na ovom Prvenstvu i u jakom su usponu", dodao je Babić.

Lijevi bek reprezentacije Ivan Slišković smatra da će Kauboji protiv Norveške morati odigrati najbolju utakmicu na Prvenstvu da bi osvojili broncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pobijedili su nas u prvom krugu, ali morali smo im zahvaliti što su svladali Francuze što nam je otvorilo priliku da visokom pobjedom protiv Poljske odemo u polufinale. Čeka nas teška utakmica, a slavit će onaj koji će pokazati više želje za pobjedom. Morat ćemo odigrati najbolju utakmicu na Prvenstvu da bi osvojili broncu", istaknuo je Slišković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo