ĐOKOVIĆ SE NAMUČIO NA OTVARANJU / Srpski tenisač poslije velike borbe izborio drugo kolo Wimbledona i došao do novog nestvarnog rekorda

Image
Foto: Profimedia

Uspio je ostvariti barem po 80 pobjeda na svakom od četiri Grand Slama

27.6.2022.
18:13
Profimedia
VOYO logo

Srpski tenisač Novak Đoković teže od očekivanog započeo je nastup na trećem Grand Slamu godine, Wimbledonu. U prvom kolu svladao je 81. tenisača svijeta Kwon Soon-wooa sa 6-3, 3-6, 6-3 i 6-4.

Đoković nije igrao svoj najbolji tenis tijekom cijelog meča, a pogotovo se vidjelo u drugom setu kojeg je Korejac uzeo za samo 37 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A pobjedom protiv Korejca postao je prvi tenisač u povijesti koji ima 80 pobjeda na svakom od četiri Grand Slama. Osim na Wimbledonu, Đoković ima 82 pobjede na Australian Openu, 85 na Roland Garrosu i 81 pobjedu na US Openu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve dugujem ovom sportu, dao mi je sve. I dalje ga volim. Jako sam strastven i posvećen, nisam više među najmlađima, stvari su se promijenile, ali ljubav i vatra koje osjećam i dalje gore u meni. U ovoj fazi karijere želim na Grand Slamovima igrati najbolji tenis i tu pružiti najbolje što mogu, a naročito ovdje, na jednom od najvećih terena u povijesti. Idemo sada dalje. Idemo sada do stotke", rekao je Đoković nakon meča komentirajući svoj rekord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo