traži formu / Čilić u Budimpešti kreće protiv neugodnog Urugvajca: 'Treba mi samo nekoliko mečeva do prave forme'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Marin Čilić doznao je protivnika u drugom kolu Budimpešte koje će odigrati u četvrtak

24.4.2019.
14:49
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, koji je kao prvi nositelj bio slobodan na startu ATP turnira u Budimpešti, u drugom će kolu igrati protiv Urugvajca Pabla Cuevasa (ATP 73.) koji je u srijedu svladao njemačkog kvalifikanta Yannicka Madena sa 6:3, 3:6, 6:4.

Bit će to prvi Čilićev dvoboj s 33-godišnjim Urugvajcem u kojem će tražiti prekid niza od tri uzastopna poraza na ATP turnirima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mentalno i fizički osjećam se dobro. Početak sezone nije bio dobar, imao sam problema s koljenom. Nisam imao konstantnu formu na posljednja tri, četiri turnira. Očekivao sam da ću ući u formu, ali još je nisam pronašao. No, znam da dobro radim, dobro treniram i treba mi samo nekoliko mečeva kako bih došao do dobre turnirske forme", rekao je Čilić na konferenciji za medije u Budimpešti uoči svog nastupa na turniru za koji je zatražio pozivnicu nakon što je poražen u prvom meču na turniru Masters 1000 serije u Monte Carlu.

"Nisam imao onoliko mečeva koliko sam želio u posljednjih nekoliko mjeseci pa je ovo bila dobra prilika da zaigram na ovom turniru. Vidio sam i da je prošlogodišnji turnir bio dobar, što je pomoglo u odluci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

30-godišnji Međugorac na teren će u četvrtak, baš kao i drugi hrvatski predstavnik Borna Ćorić koji je postavljen za drugog nositelja. Bornin je prvi suparnik Nizozemac Robin Haase.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo