ŠOKANTNO / Bivši hrvatski rukometni reprezentativac pretukao suprugu, u njegovoj kući pronađena gomila oružja?

Image
Foto: PIXSELL

Napad se navodno dogodio u petak u Ljubuškom

23.9.2023.
23:03
PIXSELL
VOYO logo

Šokantna vijest stiže u subotu navečer iz susjedne Bosne i Hercegovine - prema neslužbenim informacijama koje je objavio Dnevni Avaz nekadašnji hrvatski rukometni reprezentativac Denis Buntić uhićen je zbog fizičkog napada na suprugu, a u njegovj kući je pronađen i arsenal oružja.

"Iz Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona danas su prema Općinskom sudu Ljubuški zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nasilja u obitelji te nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih tvari iz KZ F BiH uputili prijedlog za određivanje pritvora prema D.B. (41) iz Ljubuškog", objavio je Avaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Bosanskohercegovački medij je neslužbeno doznao da se radi o Buntiću, no nisu dobili službenu potvrdu, a vijest su prenijeli brojni mediji iz regije.

U petak je policija pretražila njegou kuću, a u njoj su našli gomilu vatrenog oružja - zolje, automatske puške i streljivo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bljesak.info javlja da se napad dogodio u petak u Ljubuškom.

Buntić je dugo igrao za hrvatsku rukomentu reprezentaciju s kojom je osvojio brojne medalje - dvije srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu, broncu na olimpiskim igrama te srebro i broncu na Europskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolje trenutke BKFC 50 iz Denvera pogledajte na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo