VELIKO PRIZNANJE ZA LEGENDU: / Hrvatski as pobijedio konkurenciju i postao predsjednik Atletske komisije

Image
Foto: Pixsell, Željko Hladika

Izbori su se održali u korejskom gradu Incheonu.

19.12.2018.
9:49
Pixsell, Željko Hladika
VOYO logo

Hrvatski stolnoteniski as Zoran Primorac izabran je za predsjednika Atletske komisije u Svjetskoj stolnoteniskoj federaciji (ITTF), priopćili su iz Hrvatskos stolnoteniskog saveza. Dodali su i kako je to velika čast za hrvatski stolni tenis s obzirom da će Primorac sljedeće četiri godine će biti član Izvršnog odbora ITTF-a, gdje će predstavljati igrače.

"Moja prva obaveza bit će, u suradnji s ostalim članovima, kako što bolje poboljšati učinkovitost Atletske komisije. Treba definirati ciljeve u četverogodišnjem ciklusu, pronaći i osigurati sredstva s kojima ćemo postići naše ciljeve i zadatke te napraviti točnu podjelu zadataka unutar Atletske komisije", istaknuo je Primorac te dodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobijedio Belgijca Jean-Michel Saivea

"Želim predstavljati igrače i štititi njihova prava, to se odnosi i na parastolnotenisače, u odlučujućim tijelima ITTF-a. Želimo imati proaktivnu politku s ključnim ljudima u ITTF-u, aktivno sudjelovati u svim odlukama ITTF-a, kontrolirati da se provode sve odluke vezane uz turnire, poticati nacionalne saveze da osnuju Atletsku komisiju, ojačati suradnju s ITTF fondacijom i biti aktivniji u humanitarnim akcijama", rekao je, između ostalog, Primorac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbori su se održali u korejskom gradu Incheonu, a hrvatski as je pobijedio legendarnog Belgijca Jean-Michel Saivea, koji je dugi niz godina bio i Primorčev suigrač, ali i veliki suparnik. Za zamjenice su izabrane Španjolka Galia Dvorak i Čehinja Dana Čehova. Inače, Primorac je trenutno menandžer u ruskom UMMC, a član je Izvršnog odbora HSTS-a. U svom programu naglasio je jačanje Atletske komisije kako bi što bolje vršila svoje obaveze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo