Kapetan otkrio istinu o skandalu u Bayernu

Philipp Lahm, kapetan nogometaša Bayerna, priznao je kako je atmosfera u klubu postala neugodna nakon što je trener Pep Guardiola otkrio kako netko iz svlačionice odaje informacije novinarima.

28.11.2013.
8:29
VOYO logo

Pep Guardiola je bio iznimno ljut jer je netko uoči velikog derbija na Signal Iduna Parku protiv Borussije Dortmund njemačkim novinama Bild otkrio početni sastav i taktiku koju je namjeravao primijeniti u tom ogledu. Iako je Bayern pobijedio s 3:0, Guardiola je kipio od bijesa.

"Nije me briga tko je 'krtica' u momčadi. Kada otkrijem tko je to bio izbacit ću ga iz momčadi i više nikada neće zaigrati za mene", poručio je jasno španjolski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Bayerna Uli Hoeness odbacio je tvrdnje da u momčadi europskog prvaka postoji 'krtica', no čini se da kapetan Philipp Lahm ipak vjeruje da je netko od njegovih suigrača 'propjevao'.

"Nadam se da će klub razgovarati s igračima po ovom pitanju, ali nisam siguran da će uspjeti pronaći odgovornu osobu ili osobe. Nadam se da će se taj problem riješiti, bolje prije nego kasnije. U svakom slučaju, posrijedi je jedna neugodna situacija koja nadilazi korektno ponašanje", rekao je Lahm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo