U FORMI JE / Mladi Vatreni nastavlja trpati: Drugo kolo zaredom zabio je dva gola

Image
Foto: Profimedia

Trenutačno je ove sezone na 11 prvenstvenih pogodaka, odnosno, na ukupno 14 u svim natjecanjima

5.5.2024.
16:44
Profimedia
VOYO logo

Nova dva gola za svoj je LASK postigao mladi hrvatski nogometni reprezentativac Marin Ljubičić, a njegova je momčad s 2-0 pobijedila u gostima Austriju Klagenfurt.

Image
NOVI PORAZ /

Ne ide im bez ozlijeđenog Vatrenog, izgubili i treće kolo zaredom

Image
NOVI PORAZ /

Ne ide im bez ozlijeđenog Vatrenog, izgubili i treće kolo zaredom

Bila je to utakmica osmog kola Lige za prvaka austrijske Bundeslige, a Ljubičić je po pogodak postigao u svakom poluvremenu. U 21. minuti je načeo domaćina, dok je konačnih 2-0 postavio početkom drugog poluvremena, u 47. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednje dvije ligaške utakmice Ljubičić je postigao četiri pogotka. Trenutačno je ove sezone na 11 prvenstvenih pogodaka, odnosno, na ukupno 14 u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LASK je treći na ljestvici te ima 33 boda. Uz utakmicu manje drugi je Red Bull Salzburg s 36 bodova, dok je prvi Sturm s 40 bodova, ali i tek jednim osvojenim bodom ove nedjelje. Odigrao je klub iz Graza 1-1 protiv Hartberga na domaćem terenu, s tim da je Sturm već od devete minute imao igrača manje.

Šutalo jedini zaigrao od tri Hrvata

Hrvatski stoper Josip Šutalo odigrao je čitav susret za Ajax u 4-1 (1-0) gostujućoj pobjedi protiv Volendama u susretu 32. kola nizozemskog nogometnog orvenstva dok su Borna Sosa i Jakov Medić ostali na klupi Kopljanika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogotke za Ajax postigli su Taylor (25, 77), Akpom (64) i Brobbey (70) prije no što je Benamar (80) ublažio poraz Volendama.

Ajax je sada peti na ljestvici sa 52 boda, šest manje od četvrtog AZ Alkmaara, dok je Volendam ovim porazom izgubio sve izglede za ostanak, pretposljednji je sa 19 bodova, sedam manje od 16. Excelsiora koji drži mjesto koje vodi u kvalifikacije za ostanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo